MuggP Kalender

 • DKK 99,00

  Enkel og praktisk familiekalender med skønne illustrationer og dejlige beskeder og ordsprog af kunstner Mugge P.

  Familiekalenderen følger året rundt, og er den perfekte kalender for dig som ønsker en mere enkel kalender, men som stadig har masser af personlighed.

  Familiekalenderen er opbygget efter samme praktiske princip som Plakatforlagets resterende kalendere. 12 ark på 23 x 42 cm, med en måned på hvert ark. Hver måned er delt i 5 kolonner, så hvert familiemedlem har sit eget felt hver dag med god skriveplads. Bagerst en oversigtkalender for hele året, det kommende år samt januar.

 • DKK 99,00

  Lækker og praktisk familiekalender med skønne fabeldyr illustrationer af kunstner Mugge P. Familiekalenderen følger hele året.

  Bag Mugge P finder man Louise Pheiffer. Louise har en baggrund som grafiker og har skabt et skønt og humoristisk univers fyldt af farver. Louise lægger da også vægt på at hendes illustrationer gerne skulle få en til at trække på smilebåndet.

  Familiekalenderen er opbygget efter samme praktiske princip som Plakatforlagets resterende familiekalendere. 12 ark på 23 x 42 cm, med en måned på hvert ark. Hver måned er delt i 5 kolonner, så hvert familiemedlem har sit eget felt hver dag med god skriveplads. Bagerst en oversigtkalender for hele året, det kommende år samt januar.