Spanien

  • kr. 229,00

    Skøn cava, lavet på Brut Nature metoden. Friske bløde bobler, frugt og let tør i eftersmagen. Et super alternativ til champagne.

  • kr. 395,00

    Denne rødvin fra 4 Kilos på Mallorca er lavet på Callet druen som er en lokal drue i Mallorca.

    Druerne kommer fra forskellige vinmarker syd og nord på øen og er imellem 20-45 år gamle.

    4 Kilos dyrker og laver vin med klimabevidste holdninger. De planter lokale gras og blomster mellem rækkerne i vinmarken får at beholde den naturlige microbiologial cyklus.

    Deres klima er mild men med varme og tørre somre med kun lidt regn.

    Vinen ligger på fad i 12 måneder. frugtig og mineralsk stil.

  • kr. 239,00

    Druerne til 12 Volts leveres af små, lokale vinbønder fra både den nordlige og sydlige del af Mallorca. Vinbønderne arbejder alle ud fra en stor respekt for det lokale klima og miljø, og vinen er i dag økologisk certificeret. 12 Volts’ kilde til succes starter her i 2018 med 60% Callet og Fogoneu, 20% Syrah, 10% Cabernet Sauvignon og 10% Merlot.

    Efter maceration og gæring på ståltanke lagres vinen 9 måneder på en blanding af store og små fade i højeste kvalitet. I glasset står vinen med en intens og moden rød farve. Den elegante aroma byder først og fremmest på en blanding af mørke bær, ribs, flint, kornmark og anis, som først til sidst får en diskret og fin håndsrækning fra de let ristede fad-noter.

    På tungen rammes man af en fantastisk kompakt men samtidig ren frugt. Den cremede tekstur holdes hele tiden i flot balance af en elegant syre og spidsfindig mineralitet. Vinene fra 4Kilos får Mallorcas bedste anmeldelser og udviser en elegance ud over det sædvanlige.

    Sæt den gerne til braiseret eller langtidsstegt svinekød eller kalvesteg med nye kartofler, hvis ikke den står på vegetariske gryderetter med masser af svampe, rodfrugter, hvidløg og krydderurter fra Middelhavsområdet. Vi anbefaler servering ved 14-16 grader.

  • kr. 139,00kr. 650,00

    Kompleks og yderst vellavet Ribera del Duero fra højtbeliggende vinmarker (6-900 meters højde) i Cuenca del Riaza i Fuentecén-området, hvilket bevirker en længere modningsperiode for druerne og dermed større kompleksitet og dybde i smagen. Vinen er lavet på 15-40 år gamle Tempranillo vinstokke, der sammen med 3 måneder på fad giver en rustik, krydret og klassisk Ribera-smag.

    Ungdommelig bouquet med toner af kirsebær, solbær, marcipan og vanilje. I smagen finder du noter af lakrids, violer, solbær, brombær, peber og en smule tobak samt en elegant underliggende note af træ – fra fadlagringen. Eftersmagen er lang, delikat og harmonisk.

    Nyd den i store glas og gerne til kraftigere/krydrede retter med okse, lam og tapas samt asiatisk-inspirerede retter.

  • kr. 199,00

    Semele har en meget umiddelbar og ungdommelig duft med sprøde toner af kirsebær og marcipan. I smagen er vinen en smule mørkere i stilen med toner af lakrids, violer og brombær, samt en meget flot, velintegreret trækarkater. Eftersmagen er delikat og frisk, med lidt hvidt peber og en dejlig afrundet og frugtrig stil. En meget vellavet og harmonisk vin, som man hurtigt kommer til at holde af.

    Den egner sig fint til lettere kødretter med fx fjerkræ, svine- eller kalvekød, men også til kraftigere retter i sauce.

    6% Merlot 0g 94% Tempranillo

  • kr. 450,00

    Meget fyldig vin med noter af mørke bær, lakrids, chokolade, cigar og urter. Smager skønt og kan godt lide at få ilt en times tid før den skal drikkes. Eller dekanter vinen. Kan let gemmes i flere år.