Det er friske og liflige citrustoner og sprøde nuancer af vilde blomster, meloner og hvide ferskner, som dominerer i Rossj-Bass 2020. I smagen er vinen meget ”vibrerende”, næsten sart for en Chardonnay, med lækre eksotiske toner af mynte og pebermynte. En meget appetitlig og charmerende vin. Passer til hummer, skaldyr og fisk.
2020, Rossj-Bass, Chardonnay, Langhe, Angelo Gaja
kr. 699,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 239,00
Et blend af Grüner Veltliner, Scheurebe, Weissburgunder, Neuburger, Welschriesling, Zweigelt med flere.
Druerne kommer fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium,” som betyder kongelig jord. Men beboerne i Gols har siden 1950’erne kaldt den for Korea. Judith lejede vinmarken tilbage i 2016 og valgte derfor også navnet til vinen.
Druerne har fået 4 dages skin kontakt og derefter lagret i 6 måneder i gamle fade. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed.
Vinen har noter af ananas, mandarin, passionsfrugt, tørrede urter både i duften og smagen.
-
kr. 275,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
Elevation er 100% shiraz fra Eden Vally, frisk, let shiraz med toner af de mørke bær, grønne stilke og fad i næsen. Intens smag af solbær, blåbær, brombær, svag lakrids, mentol og krydderier. Let tør, ikke en frugtbombe. Klar og ren i smagen. Kan sagtens ligge i mange år, +20
Alkohol 13,8%
-
kr. 395,00
Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.
Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg.
