Badia a Passignano 2015 har en flot rubinrød farve. I næsen fornemmer man en aroma af rød frugt, kirsebær og morellokirsebær kombineret med intense, men alligevel delikate blomsternoter og hvid chokolade. Mundfylden er fyldig, livlig og afbalanceret med bløde, fløjlsagtige tanniner, der giver vinen elegance, stor karakter og fremragende vedvarende smag.Badia a Passignano Gran Selezione er produceret udelukkende på de fineste Sangiovese-druer høstet fra sin vingård, der ligger i hjertet af regionen Chianti Classico. Regionen er blevet respekteret og værdsat for sin enestående vinproduktion siden år 1000. Vinen lagres i de historiske kældre under Badia Kloster i Passignano, der kan dateres tilbage til det 10. århundrede.
2015, Badia A Passignano, Chianti Classico, Gran Selezione, Antinori
kr. 369,00
BestillingsvareBeskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 295,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.
-
kr. 215,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
Magnolia Blanc bliver produceret med druer fra 2 forskellige plantninger. 90% kommer fra Semillion vinstokke fra 1941 og 10% fra vinstokke fra 1971. Vinmarkerne dyrkes økologisk, der går får på markerne hele vinteren og græsser dagen lang og holder vinstokkene fri for græs og ukrudt. Jordbunden er meget sandet.
Druerne bliver håndplukket på fire forskellige dage, for at øge sukkerindholdet. Fermentere i gamle franske fade i 20 mdr.
Duft af lemon, grapefrugt og svag duft af østers, salt. Meget mineralsk og fyldig vin. Smager af grønne æbler, citrus, lidt grøn og kølig i stilen. Skøn til østers med masser af citron.
Alkohol 12%
-
kr. 485,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
Stonegarden Shiraz er lavet på 95% Shiraz, 5% Malbec fra Stonegarden, Springton, Eden Valley. Marken blev plantet i 1860’erne til 1950’erne, det er en af Australiens ældste vinmarker.
Vinen bliver presset og kommer direkte i franske fade, hvor den bliver i mindst 15 måneder.
Der er ingen tilsætninger og vinen er ufiltreret.
Dufter af granit, solbær, violer og de franske fade. Smager meget elegant af mørke bær, mineralsk og lette tanniner. Utrolig god balance og en meget intens eftersmag. Er drikkeklar, men kan med fordel ligge i mange år, +20år.
Alkohol 14,9%

2015, Badia A Passignano, Chianti Classico, Gran Selezione, Antinori
Ikke på lager