Saltede UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER – SALTEDE ANSJOSER ALLE KAN LIDE. De klassiske ansjosfileter er nænsomt renset, saltet og håndfileteret hvor efter de lægges på dåse med kvalitets olivenolie. Det sker altsammen i den lille nordspanske by Santoña, ansjos-byen over dem alle. (SKAL OPBEVARES KØLIGT MELLEM 5-12 C.)
Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagsfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Ansjosfileterne er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. Ansjoser er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.
Du er der næsten... Du har allerede foden
indenfor døren i gruppen
- du mangler bare lige en ting!
Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig tips, tricks og undervisning om vin og selvfølgelig er du den første der får besked når jeg har et nyt spændende produkt i butikken
Er du over 18?
Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.