Hvem er mosberg?

Mosberg hvem?

Mosberg er den hyggeligste butik i Gilleleje, i hvert tilfælde, den eneste og mest hyggelige vinhandler. Mosberg er dog meget mere end vin, kunderne mødes her og venskab opstår. Hver fredag er der vinbar, meget populært. Her møder kunder nye venner og smager vine sammen. Cafeen er en del af butikken og kunderne er vilde med kaffen. Kom og smag:-)

Hvem er de to?

Jeg, Anette Mosberg, har haft butikken siden 2008 og støt og roligt bygget den op til hvad den er i dag. Jeg havde absolut ingen erfaring for at drive virksomhed, men kunne ikke modstå at få min egen butik. 
 
Jørgen Knudsen blev ansat i 2017 og ham og jeg bliver sammen til den dag vi lukker butikken. Derfor blev Jørgen medejer i 2022, noget vi begge er meget glade for.

Hvad har vi lavet før?

Jørgen har faktisk et øgenavn… Jørgen er MR. ANTINORI. Hele vinbranchen kender Mr. Antinori og det er Jørgen. De sidste 30 år har Jørgen arbejdet med vin og spiritus, hvoraf de sidste 25 år næsten udelukkende med vine fra Antinori, Toscana, Italien. 
Det er første gang, Jørgen arbejder i en butik. Jørgens første mål i butikken, var at vi skulle sælge Antinori. og OMG hvor vi sælger vine fra Antinori. Tak for Jørgen og Antinori. 
 
Jeg, Anette, er oprindeligt uddannet dekoratør fra Magasin Lyngby og grafiker. Det var en meget pludselig indskydelse der gjorde at jeg købte butikken. Jeg har aldrig fortrudt og er vild med mit liv med butik og vine. 
 
Nu har du vist hørt nok om os (gab, inden du falder i søvn).

Navnet mosberg

Mosberg er mit familienavn og da jeg i 2008 skulle finde et navn, var det virkelig svært. Dengang skulle alt hedde et navn og gerne med hr. eller frk foran. Kreativiteten kunne ikke finde på noget bedre
og da Mosberg ikke er et almindeligt navn valgte jeg det. 
Mig og mine døtre hører mange forskellige udtalelser af navnet. Det udtales: “måsberg”
ligesom det grønne mos du bruger i dine juledekorationer…