Naturvin

 • DKK 225,00

   

  Gönc er et lille vineri i Slovenien som dyrker deres vin som natur vin. Det vil sige at de kun bruger naturen til at lave vinen, de tilsætter ikke noget til deres vin.

  Vin gæres 21 dage på amfora krukker med den naturlige gær, derefter 15 måneder på brugte fade. Ingen tilsætning af sulfitter.  Ingen filtrering.

  Vinen er elegant og pragtfuld drikkeklar, med aroma af modne røde bær og milde krydderier, med en god lang eftersmag.

 • DKK 195,00

  Den skønneste naturvin lavet på 100% Vermentino. Hvis du ikke ved det er naturvin, kan du ikke smage det. Denne vin er tilsat et minimum af sulfitter. Sprød grøn stil og meget frisk. Syren tilfører en skøn balance.

 • DKK 195,00

  Vinen er håndhøstet, efter den er presset gæres mosten i 8-10 dage uden tilsætning af gær. derefter lageres den på gamle fade i 6-8 måneder.

  En dejlig naturvin.

 • DKK 189,00

  Vinen er lavet på 100% Trebbiano Toscano.

  Druerne håndhøstes og gæres spontant, hvor skindet bliver på druerne i fire dage og derefter får de en tur på syv måneder på ståltanke. Vinen er tør, og har en dejlig duft og smag af tørrede appelsinskaller og modne mandariner.

  En skøn begynder orangevin, med et godt tanninbid.

  Smagen: Appelsin, Fersken, Gult æble, Mandel, Nektariner

 • DKK 120,00

  Her er det Grenache der får lov til at spille hovedrollen – og det gør den på fornem hvis i Le Naturel. Som navnet indikerer, er det en helt naturlig vin; vild-gæring, ingen sulfitter, økologisk dyrkning af jorden, der ligger højt og forblæst i Navarras småbjerge og 100% Grenache. Den vinificeres uden brug af fade og med en relativt kort udblødning, og får derved ikke synderlig meget garvesyre. Vinen er derfor ren, frisk, frugtig og flæsket med et touch af ribena og uden de oxiderede noter man ellers ofte forbinder med naturvine. Fordi den netop ikke stikker af, er den en god naturvins-