Vin-ting

 • kr. 269,00

  Skal du lave en blindsmagning er disse smarte “strømer” virkelig lette at bruge. 3 stk.

 • kr. 399,00

  Champagne sabel i træ-æske fra LAGUIOLE.

 • kr. 20,00

  Lille kort med kuvert. Tegnet af Frans Barstad.

  Str.: B 74 x H 105 mm

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “These unshaped islands, on the sawyer’s bench, Wait for the chisel of the mind, Green canyons to the south, immense and passive (…).” James K. Baxter, New Zealand, Collected Poems, 1979

  Puslespillet til dig som elsker New Zealand, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem landets vin regioner med én brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor de New Zealandske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen er en liste over de mest kendte druer i landet, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “If we sip the wine, we find dreams coming upon us out of the imminent night.” D. H. Lawrence,   Unrhyming Poems, 1928

  Puslespillet til dig som elsker Australien, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem landets vin regioner med én brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor de australske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen får i en liste over de mest kendte Australske druer, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “Then she smiled at me and put her hand in mine. And poured another cup of wine, sweet California wine.” Bobby Goldsboro, 1972 

  Puslespillet til dig som elsker Californien, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem statens vin regioner med én brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor i staten de amerikanske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen får i en liste over de mest kendte amerikanske druer, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “Los amigos y el vino deberían ser viejos.” “Friends and wine should be old.” – Spanish Proverb

  Puslespillet til dig som elsker Spanien, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem landets vin regioner med én brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor i landet de spanske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen får i en liste over de mest kendte spanske druer, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “Come quickly, I am tasting the stars!” Quote attributed to Dom Pérignon (1638-1715) and made popular in a print advertisement in the 1880s.

  Gå endnu dybere ned i Frankrig og landet vin regioner med puslespillet som kun fokusere på Champagne! Du kan på en sjov måde lære mere om Champagne, deres historie og kultur. Puslespillet sætter lys på de mest kendte under regioner i Champagne, de 17 Grand Cru Villages og de forskellige druer som bliver brugt i Champagne. Du får også en oversigt med ekstra informationer om produktionen, hvordan champagne bliver lavet og de primære druer der er med til at gøre champagne til champagne.

  Illustreret af Derek Fenech.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “The vineyard and wine are great mysteries…Through it we realize that even flint can be living, yielding, nourishing. Even the unemotional chalk weeps in wine, golden tears.”

  – Colette, Prisons et Paradis, 1932

  Puslespillet til dig som elsker Frankrig, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem landets vin regioner med én brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor i landet de franske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen får i en liste over de mest kendte franske druer, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

  Illustreret af Nikita Kulikov.

 • kr. 325,00

  1000 brikker

  “Age and glasses of wine should never be counted.” – Italian proverb

  Puslespillet for dig som elsker italien, vin og hygge! Tag på opdagelse igennem landets vin regioner med en brik af gangen. Puslespillet er en perfekt måde at lære hvor i landet de italienske vin regioner ligger, deres mest kendte druer og hvor de primært bliver groet, samt giver et overblik over druernes unikke aromaer og kendetegn.

  Puslespillet er lavet af sommelier, hvor med i kassen får i en liste over de mest kendte italienske druer, deres kendetegn og hvilket mad der oftes passer bedst til dem.

  Et puslespil der giver meget mere end bare 1000 brikker.

  Illustreret af Nikita Kulikov.

 • kr. 129,00

  Vin taske med 4 rum. Lavet i acryl og stof. Den er vandtæt og kan bruges som vinkøler.

 • kr. 99,00

  Smart champagne prop der holder på boblerne, hvis du ikke skulle få drukket hele flasken.

 • kr. 249,00

  Utrolig flot og fin hånddrejet vinprop i valnøddetræ.

 • kr. 249,00

  Utrolig flot og fin hånddrejet vinprop i egetræ.

 • kr. 1.999,00

  Stor vinkøler med plads til 8-10 flasker.

 • kr. 1.299,00

  Vinkøler med “Bambi”. Plads til 2-3 flasker.