Alkoholfri

 • kr. 89,00

  Dejlig frisk chardonnay, meget frugtagtig og let sødme. Perfekt til terassen og til let fisk.

 • kr. 95,00

  Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

 • kr. 149,00

  God ledsager til mad

  Effervescent egner sig som aperitif sammen med østers au naturel, torsk ceviche med lime, koriander og chili. Du kan også nyde den sammen med en forret med kammuslinger, grønne ærter og brunet smør. Vi har også lavet den mousserende til fejring – så tøv ikke med at poppe den under en festlig begivenhed.

  ARENSBAK Effervescent er det brusende vinøse non-alcoholic alternativ. En delikat og avanceret drik baseret på vores omhyggeligt udvalgte grønne te (kombucha). Den har en fin struktur og afbalanceret syre. Effervescent urteagtige duft og aroma stammer fra stikkelsbær, fersken og citrongræs. Den har en forfriskende saftighed, afbalanceret medeg, der giver en tør mundfornemmelse og en lang eftersmag.

  ARENSBAK Effervescent serveres afkølet i et vinglas ved 8-10 C. Hvis du ikke drikker hele flasken, kan den opbevares i køleskabet med en champagne-prop i et par dage.

 • kr. 149,00

  God ledsager til mad

  ARENSBAK Rosé har tilstrækkelig struktur til at komplimentere skaldyr som grillede jomfruhummere med hvidløg, moules frites eller lobster rolls. Den passer også godt sammen med salater bestående af burrata, friske tomater, pinjekerner og en god olivenolie. Til sidst vil vi virkelig anbefale dig at prøve den med vores sommelier Emilie’s sommerfavorit: jordbærsalat med saftige tomater, nye ærter, rosa peber, havsalt og olivenolie.

  Rosé saftighed og blomsteragtige karakter stammer fra brugen af grøn te (kombucha). Den har aromaer af skovfrugter og en duft af pink peber, hibiscus og rose. Den er silkeblød, men stadig sprød med en rund og lang eftersmag. Vi har forsigtigt tilsat bobler for at forbedre smagsoplevelsen.

 • kr. 139,00

  En god ledsager til mad

  ARENSBAK Red passer godt til f.eks. en velhængt rød bøf, braiserede svinekæber, svamperisotto og kraftige vegetariske retter. Men den kan også nydes uden mad. ARENSBAK Red serveres afkølet i et vinglas ved 12-14 grader. Tag flasken ud af køleskabet 30 minutter før servering, og lad den åbne sig i glasset, inden den nydes. Hvis du ikke drikker hele flasken, kan den opbevares i køleskabet i op til 2 uger uden at miste smag.

  ARENSBAK Red er et vinøst, ikke-alkoholisk valg. En fermenteret gourmetdrik baseret på vores fermenterede sorte Yunnan te (Kombucha). ARENSBAK Red har de vinøse noter, som du allerede kender fra vinens verden. Den har en duft af skovbund, svampe og muld samt lakrids, bagte jordbær og egetræ. Den er fløjlsblød og frugtig med en tør mundfornemmelse, hvilket giver en afrundet og lang eftersmag. Den er næsten som vin. Så skænk dig selv et glas og nyd en helt ny smag og få uperfekt vinoplevelse.

 • kr. 139,00

  En god ledsager til mad

  ARENSBAK White passer godt til fisk og skaldyr som muslinger, bagte og dampede grøntsager, pastaretter, oste og desserter. Men den kan også nydes uden mad. ARENSBAK White serveres afkølet i et vinglas ved 10-12 grader. Tag flasken ud af køleskabet 10 minutter før servering og lad den åbne sig, før den nydes. Hvis du ikke drikker hele flasken, kan den opbevares i køleskabet i op til 2 uger uden at miste smag.

  ARENSBAK White er det vinøse, ikke-alkoholiske valg. En fermenteret gourmetdrik baseret på vores fermenterede Oolong-te (kombucha). Den har en fin struktur og en afbalanceret syre. ARENSBAK White har de vinøse noter, som du allerede kender fra vinens verden. En frugtig aroma og en smag af melon, kvæde og friske citrusfrugter. Den er lagret på egetræsflis med et strejf af vanilje, hvilket giver den en fløjlsblød, frugtig og tør mundfornemmelse samt en lang eftersmag. Det er næsten som vin. Så skænk dig selv et glas og nyd en helt ny smag og få en uperfekt vinoplevelse.

 • kr. 89,00

  Du dufter tydelige Cabernet Sauvignon i næsen. Smagen er sød rødvin. Meget ren i smagen.