Italien

 • kr. 125,00

  En rigtig lækker fyldig vin. Flot granatrød farve. Duften er aromatisk med toner af brombær, sort peber og tobak. Smagen er fyldig med toner af modne kirsebær, søde brombær samt hint af kaffe og krydderurter. Eftersmagen er lang og velbalanceret med et let sødligt strejf.

  Passer godt til julemiddagen. Servers ved 16-18 grader.

 • kr. 199,00

  Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.

  Druesammensætningen er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

 • kr. 1.195,00

  Tenuta Tignanello ligger i selve hjertet af Chianti Classico med 319 hektarer mellem bløde bakker og dale, hvoraf de 130 hektarer er beplantet med vinstokke. To af husets berømte og elskede vinmarker, Tignanello og Solaia, ligger på samme bakkeside i jord, der er rig på kalksten og skifer. Her har druerne i vækstsæsonen godt af varme temperaturer om dagen og kølige aftenener. Husets to signaturvine af samme navn, Solaia og Tignanello, kommer herfra og bliver bredt anerkendt som nogle af de mest betydningsfulde i hele den italienske vinhistorie.

  Druesammensætning:Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese

  Vinen blev adskilt fra drueskallerne, blev den overført til små egetræsfade, hvor malolaktiske gæring fandt sted og fremhævede aromaens finesse og kompleksitet. Vinen overlades til lagre i ca. 14 til 16 måneder i franske og ungarske egetræsfade,

 • kr. 749,00

  Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale.

  Magari tager meget plads smagsmæssigt og bør derfor serveres med retter, som kan give den modstand: Lammekød, vildt, okse eller kraftige hvid- eller rødskimmeloste.

 • kr. 799,00

  Det er først og fremmest frugtkoncentrationen, kompleksiteten og strukturen, som kendetegner Barolo Dagromis 2017. Vinen har en meget intens rubinrød farve. I duften finder man karakterer af tørrede blomster, vilde roser, læder og hvidt peber. Den meget koncentrerede og kødfulde smag afslører toner af brombær, lakrids, hvidt peber og diskrete nuancer af træ og skovbund samt lidt mynte til sidst. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybden og fedmen kommer mere frem i vinen. Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and og vildt samt til kraftige oste.

 • kr. 439,00

  I duften fornemmer man friskheden og mineraliteten fra Vermentino (citrusfrugter, melon), som harmonerer fint med nuancer af mirabeller, abrikoser, ferskner fra Viognier. I smagen har vinen god tørhed og mineralitet kombineret med meget frugtrige karakterer. Det er en udpræget vin til gastronomien, meget aromatisk, kompleks og appetitvækkende.

 • kr. 89,00
  En vin der er meget aromatisk i duften med toner af blommer og kirsebær men også krydrede nuancer af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtrig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær. Eftersmagen er meget harmonisk. Vinen slutter som den startede, med karakter af kirsebær.
  Der er kun let tørhed i denne vin og derfor meget mere rund og fyldig end hvis der havde være træfade med ind over. Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
  Server den sammen med f.eks. gratinerede grøntsagsretter, pastaretter eller risottoer eller til milde kødretter. Serveringstemperatur: 16-18°C.
 • kr. 119,00kr. 300,00

  Villa Barcarolis Trebbiano d’Abruzzo er en ren og vellavet økologisk hvidvin fra Abruzzo i det centrale Italien.

  Den udmærker sig med sarte æbleblomst- og kamilleblomstnoter samt en gul citrus, æble- og ananaspræget frugt. I munden opleves en fin fylde og en friskhed, der løfter afslutningen.

  Særdeles velegnet til fisk og skaldyr, risotto og lækre pasta- og grøntsagsretter.

  Om Huset:

  Vingården dyrker udelukkende den grønne sort Trebbiano og blå Montepulciano-druer, og der laves blot tre vine, en Trebbiano d’Abruzzo DOP, Montepulciano d’Abruzzo DOP og en Montepulciano d’Abruzzo Riserva. De unge vine er saftige og velsmagende, mens Riservaen har et dybere og mere struktureret, modent udtryk.

  Villa Barcarolis Trebbiano d’Abruzzo adskiller sig med sin karakterfuldhed fra det store hav af i bedste fald ret neutralt smagende hvidvine, der frigives under denne DOC, som stammer fra 1972.100% Trebbiano d’Abruzzo; der håndhøstes primo oktober. Vinen fremstilles med koldgæring på temperaturstyrede ståltanke og lagres i ca. 3 måneder på ståltank før aftapning, for at bevare den rene, friske primærfrugt.

 • kr. 119,00kr. 300,00

  Villa Barcaroli Montepulciano d’Abruzzo har en dyb rubinrød farve. Det er en skønt varietaltro Montepulciano d’Abruzzo, der er lavet i en charmerende stil og med større elegance end det vanligvis ses for denne vintype.
  En indsmigrende frugt med noget mere finesse og elegence end man typisk ser for denne drue. En hjertelig vin med rigtig god “value for money”

  Krydderier, kirsebær, blommer, letsyltede jordbær og hindbær
  Passer perfekt til Maccheroni alla chitarra med ragù af lam, Stegt og grillet rødt kød, Porchetta abruzzese

  Denne familieejendom er for nylig blevet erhvervet af Massimiliano og Walter Bartolomei, der også ejer vinbruget Ciù Ciù i Marche (grundlagt af familien i 1970). Villa Barcaroli er en smuk, gammel villa i landejendomsstil fra 1700-tallet, der ligger midt blandt vinmarkerne, og den står for at skulle gennemgå en omfattende renovering, men i kælderen opbevares nogle af ejendommens vine helt tilbage til 1954. Villaen ligger i regionen Abruzzerne, som har kyststrækning ud mod Adriaterhavet, i kommunen Controguerra, ikke langt fra byen af samme navn, og kommunen hører til i regionens nordligste del, ikke langt fra kysten.

 • kr. 159,00

  Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.Den helt rigtige duft af frisk citronskal og -saft.
  Smagen er på én gang fyldig og frisk. Minder om lemon meringue pie, med en mint-agtig friskhed og balanceret sødme.

 • kr. 249,00kr. 350,00

  I farven er vinen dybrød og i duften kommer der først sarte aromaer af rosenblade. Ret hurtigt udvikler vinen sig i glasset, og giver mere komplekse toner af brændte mandler, kaffebønner og krydderier. I eftersmagen fornemmer man vinens velouragtig karakter, for selv om man på Borgo Scopeto siger, at vinen sagtens kan gemmes i 12-15 år, giver den allerede meget fra sig i sin ungdom. Prøv den sammen med vildtretter, and, kalvekød eller med faste oste.

  Et godt glas til en virkelig god pris ved køb af 2 flasker.

 • kr. 89,00kr. 400,00

  Tesoro Bianco har en smuk, strågul farve og en blomsterrig bouquet. Den byder på en dejlig frisk og sprød stil med et fint strejf af eksotiske frugter som fersken, abrikos og citron. En meget behagelig og harmonisk eftersmag. Frisk og charmerende hvidvin.

 • kr. 695,00

  Det er friske og liflige citrustoner og sprøde nuancer af vilde blomster, meloner og hvide ferskner, som dominerer i Rossj-Bass 2020. I smagen er vinen meget ”vibrerende”, næsten sart for en Chardonnay, med lækre eksotiske toner af mynte og pebermynte. En meget appetitlig og charmerende vin. Passer til hummer, skaldyr og fisk.

 • kr. 3.349,00

  Solaia 2016 skiller sig ud med en intens rubinrød farve og en ligeså intens aroma og fylde i næsen. Du får noter af moden frugt, primært brombær og blåbær med et strejf af balsamico, aromatiske urter og mynte. Her er også sødmefulde hint af chokolade og candyfloss deler opmærksomheden med krydrede indslag af hvid peber, som giver vinen en friskhed og kompleksitet. På tungen er vinen fyldig og indhylder hele munden med subtile og silkebløde tanniner, der giver vinen elegange, karakter og et exceptionelt frugtigt udtryk. Eftersmagen er lang, levende og meget vedholdende, hvilket i sig selv indikerer, at vinen har et virkelig godt lagringspotentiale.

 • kr. 419,00

  Marchese Antinori Chianti Classico Riserva imponerer med en intens rubinrød farve. I aromaen får du noter af moden, rød frugt balanceret med hint af vanilje og krydderier. På tungen er vinen fyldig og afbalanceret, dyb og velsmagende med bløde og silkeagtige tanniner. En vin med ægte karakter og et fremragende udtryk for det lokale terroir, yderligere kendetegnet ved en lang og vedvarende finish og eftersmag.

  Dette er 2. vinen til den kendte Supertocaner Tignanello.

  Druerne er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc