Frankrig

 • kr. 125,00kr. 750,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

 • kr. 89,00

  Dejlig frisk chardonnay, meget frugtagtig og let sødme. Perfekt til terassen og til let fisk.

 • kr. 95,00

  Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

 • kr. 210,00kr. 1.100,00

  Egen import

  Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.

  Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.

  Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

   

 • kr. 245,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granach

 • kr. 149,00

  Vinen har en flot, lys, rubinrød farve, som er klassisk for druesorten. Den er elegant og umiddelbar i duften, med lækre, sprøde frugtnuancer af kirsebær, hindbær og granatæbler. Smagen er sprød og harmonisk, med en meget velintegreret fadkarakter i de elegante og sarte nuancer af røde bær og let krydrede toner af bl.a. hvidt peber. Vinen afslører en dejlig frugtsødme og et strejf af mineralitet til sidst. En dejlig Pinot Noir til det lette køkken. Server den til fx grønsagsretter, fisk eller lyst kød samt til pasta- og risretter. Vinen vinder ved at blive serveret en smule svalet.

 • kr. 149,00kr. 600,00

  Secret de Famille Rouge er lavet af Grenache Noir (60%) og Syrah druer, som kommer fra 25 år gamle vinstokke i den sydlige del af Rhône. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver derefter modnet på de samme tanktyper.Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.

 • kr. 179,00kr. 954,00

  Skøn og elegant Chardonnay-aroma, der både indeholder citrus, pærer, fersken, kalk og blomster tilsat smør og ristede hasselnødder fra fadet.

 • kr. 89,00

  Vinen er lavet på 80% Grenache Noir og 20% Syrah fra det sydlige Rhône, fra vinstokke, som er ca. 50 år gamle, og som vokser i klassisk, stenholdig aflejringsjord, som er perfekt til både Grenache og Syrah. Efter en afstilkning og en skånsom masning gennemgår druerne en kold gæring i ståltanke, med løbende omrøringer. Efter presningen foretager man en malolaktisk gæring og en modning i ca. 9 måneder, ligeledes på ståltanke.

  Vinen har en blank, rubinrød farve. Den stor andel af Grenache giver både frugtrighed og charme, med sprøde, saftige nuancer af røde frugter (hindbær, blommer, granatæbler) og milde krydderier. Syrah tilfører struktur, tørhed og en god tannin. Den slutter med lækre, krydrede toner af mørk chokolade og lakrids. En meget vellavet vin med god harmoni mellem styrke og velour.

 • kr. 350,00

  Châteauneuf-du-Pape er lavet på økologiskdyrkede druer (Grenache, Syrah, Mourvèdre og Cinsault) fra forskellige parceller på slottet, som høstes manuelt ved optimal modning. Man gennemfører en grundig selektering både ved plukningen og ved ankomsten til kælderen. Nogle af vinstokkene er over 80 år gamle, men til netop denne vine vælger man druer fra nogle af de yngre vinstokke, for at prioritere frugten og finessen i vinen. Gæringen foregår separat for hver druesort og hver parcel, på åbne gæringskar. Derefter bliver vinen modnet i 10-12 måneder på fad. Sammenstikningen af de forskellige vine foregår umiddelbar før aftapningen.

  Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er klassisk Châteauneuf med frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst. Den slutter med god velour og finesse samtidigt. Vinen vil f.eks. matche grillretter med vildt, okse, lam eller svinekød men også middelhavs-inspirerede risottoer og pastaretter. Serveres ved 16-18°C.

 • kr. 499,00

  “Collection 243” er sammensat af 42% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 18% Meunier fra mange forskellige parceller, som er beliggende med 1/3 i hvert af Champagnes bedste distrikter – Vallée de la Marne, Montagne de Reims og Côte des Blancs. Den relative store andel af Chardonnay i ”Collection 243” giver en umiddelbar og delikat aroma af modne, friskplukkede ferskner og abrikoser, men også cremede, eksotiske toner. Pinot Noir og Pinot Meunier tilfører mere struktur, tørhed og en dejlig, appetitgivende sprødhed. Diskrete nuancer af honning, vanilje, mandler og ristet brød melder sig i eftersmagen. En både fyldig, harmonisk og charmerende champagne, med masser af karakter. Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse, men er samtidig en glimrende madledsager.

 • kr. 279,00

  Les Quartz er dejlig blød og frugtfyldig. Flot fløjlsrød farve i glasset og med en intens aroma af røde frugter, solbær og vilde jordbær, fulgt af af sorte oliven, krydderier og garrigues. Fyldig og nærmest cremet på tungen med fløde, hindbær, kirsebær og lakrids og en lang finish.

   

 • kr. 220,00kr. 1.100,00

  Super skøn og fyldig økologisk enkelmark Chablis. Klassisk chardonnay smag, dog til den mere mineralske side.

 • kr. 160,00kr. 850,00

  Meget skøn og fyldig sauvignon Blanc. Fuld af frugt, smør og blomster.

 • kr. 350,00

  I Le Pavillon er Lheureux-Plékhoffs fantastiske non-vintage Champagne finder man alle de smagsnoter, man ønsker i en Champagne: fyldig og cremet med blide bobler, og en duft af gule æbler, citrusfrugter og hvide blomster.

  52% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier og 8% Chardonnay

 • kr. 149,00

  Vinen har en flot, blank, lysgylden farve. Duften er aromatisk og kølig, klassiske træk for Chardonnay, som er dyrket i højden. Vinen afslører friske, rene toner af citrusfrugter, hvide blomster og friskplukkede hasselnødder. Smagen har en god tørhed og mineralitet samt diskrete, eksotiske toner af vanilje og ristede nødder. Den slutter med god harmoni mellem sprødhed og fedme. Serveres til skaldyr, fisk og til lyst kød.