Frankrig

 • kr. 125,00kr. 750,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

 • kr. 220,00kr. 1.100,00

  Super skøn og fyldig økologisk enkelmark Chablis. Klassisk chardonnay smag, dog til den mere mineralske side.

 • kr. 245,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granach

 • kr. 195,00kr. 1.000,00

  Egen import

  Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.

  Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.

  Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

   

 • kr. 89,00

  Dejlig frisk chardonnay, meget frugtagtig og let sødme. Perfekt til terassen og til let fisk.

 • kr. 95,00

  Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

 • kr. 149,00kr. 600,00

  Vinen er lavet af 55% Grenache Noir, 40% Syrah samt 5% andre druesorter, som kommer fra ca. 40 år gamle, økologiskdyrkede vinstokke i den sydlige del af Rhône, dels fra Rhôneflodens højre bred med klassiske, runde aflejringssten, dels fra Enclave des Papes nær Valréas, hvor undergrunden er ler- og kalkholdig. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Grenache og de 5% andre druesorter bliver gæret i store, temperaturregulerede rustfrie ståltanke for at bevare frugtrigheden og friskheden, mens Syrah gæres separat i mindre gæringskar af træ, noget som tilfører fedme og kompleksitet. Efter sammenstikningen bliver vinen modnet i 9 måneder på ståltanke og opretstående træfade.

  Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale. Server den til lam, kalv og til hvidskimmeloste.

 • kr. 159,00

  Sprød, delikat og ungdommelig frisk. Med Maison Saint Aix får du alt det man kan ønske sig i en kvalitetsrosé fra Provence, indrammet i et stilrent og eksklusivt design, der udtrykker kærlighed til solen, landet og gæstfriheden. Med sin smukke laksefarve og mineralske bid er AIX måske solstrålens bedste partner – og den perfekte ledsager til at nyde i godt selskab. Rosé er en af de få ting i verden, der kan få enhver anledning til at virke overskueligt, og AIX er et flot bevis på at luksus sagtens kan være til at betale.

  Vinens mineralitet gør AIX til en fortrinlig partner til hummer, laks, østers og grillede rejer. Derudover fungerer vinen perfekt til grillede kylling, lette salater, tapas og asiatiske køkkener som det vietnamesiske.

 • kr. 449,00

  Sprød, delikat og ungdommelig frisk. Med Maison Saint Aix får du alt det man kan ønske sig i en kvalitetsrosé fra Provence, indrammet i et stilrent og eksklusivt design, der udtrykker kærlighed til solen, landet og gæstfriheden. Med sin smukke laksefarve og mineralske bid er AIX måske solstrålens bedste partner – og den perfekte ledsager til at nyde i godt selskab. Rosé er en af de få ting i verden, der kan få enhver anledning til at virke overskueligt, og AIX er et flot bevis på at luksus sagtens kan være til at betale.

  Mad med citrus, Mager fisk, Skaldyr, Sushi, Vegetariske retter

 • kr. 199,00

  Super smagfuld klassisk Provence rose. Du får masser af vin for pengene. En perfekt terrasse vin.

 • kr. 105,00kr. 160,00

  Libertiner Rosé er lavet i typisk Provence-stil, hvor man næsten fornemmer Middelhavets salte duft. Vinen har en smuk, lys pink farve og en yderst delikat, frisk og saltet aroma. I glasset finder man nuancer af fersken og hindbær samt lækre, mineralske toner.

  Vinen er en fortrinlig ledsager til hyggelige stunder på terrassen eller som et godt match til retter med fjerkræ, fisk og skaldyr.

 • kr. 89,00kr. 175,00

  Farven som en lys citron. Næsen er fyldt med blomster med frisk fersken, citron og grønne æbler.

  Vinen er tør og friskende, smagen afrundet med en overraskende lang eftersmag med god syre.

  En genial hvidvin til forår og sommer, eller hvis du vil bringe sol og sommer ind i stuen i løbet af efterår og vinter.

 • kr. 95,00
  5 stjerne i Gastro:

  Rene Langdal skriver: “Uha, sikke en friskhed. Rammer næsehårene med glæde og glimt i øjnene. Tydelig sur kirsebær på den gode måde og livlig syre i smagen. Læskende og enkel, jeg tænker skovtursvin, hvor man gerne må drikke af krus.Meget vellykket forsøg på at bygge en pinot med saftighed til under 100 kr. og stop så lige.

  Tænk sig, Pinot Noir til mindre end 100 kr. Jeg holder mig helt ærligt fra den slags normalt. druen kræver simpelthen lave udbytter og blid behandling, hvis det skal blive interessant, og det koster bare. Bruno Lafon har fundet en god formel. jeg ser ternede duge, fletkurve på bordet, løftede hænder til højlydte “skål”!

 • kr. 149,00

  Vinen har en flot, lys, rubinrød farve, som er klassisk for druesorten. Den er elegant og umiddelbar i duften, med lækre, sprøde frugtnuancer af kirsebær, hindbær og granatæbler. Smagen er sprød og harmonisk, med en meget velintegreret fadkarakter i de elegante og sarte nuancer af røde bær og let krydrede toner af bl.a. hvidt peber. Vinen afslører en dejlig frugtsødme og et strejf af mineralitet til sidst. En dejlig Pinot Noir til det lette køkken. Server den til fx grønsagsretter, fisk eller lyst kød samt til pasta- og risretter. Vinen vinder ved at blive serveret en smule svalet.

 • kr. 149,00kr. 600,00

  Secret de Famille Rouge er lavet af Grenache Noir (60%) og Syrah druer, som kommer fra 25 år gamle vinstokke i den sydlige del af Rhône. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver derefter modnet på de samme tanktyper.Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.

 • kr. 179,00kr. 954,00

  Skøn og elegant Chardonnay-aroma, der både indeholder citrus, pærer, fersken, kalk og blomster tilsat smør og ristede hasselnødder fra fadet.