Rosevin
-
DKK 199,00
Druesammensætningen består normalt hovedsageligt af Grenache (ca. 60%), Cinsault (28%), Syrah (8%) og Mourvèdre (4%). Har lagret udelukkende på ståltank.
I duften finder man friske, frugtrige toner af grape og ferskner. Smagen er kødfuld og let krydret med nuancer af abrikoser og røde kirsebær. Vinens fyldige og friske stil vil passe meget godt med kammuslinger i sauce, røget laks, svine- og kalvekød i lyse saucer samt til fjerkræ. Den bør ikke serveres for kold – 10-12 grader er den optimale temperatur.
-
DKK 325,00
Rosé fra Château Romassan er sammensat af 60% Mourvèdre, 20%Cinsault og 20% Grenache. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. Den er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.
Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold – 10-12 grader er den ideelle temperatur.