Rødvin

 • DKK 249,00

  Skøn Pinot Noir fra Oregon, Domaine Drouhin. Masser af fylde, mørke bær, skovbund og krydderier.

 • DKK 175,00

  Louis Jadot har en krystalklar holdning om, at husets Bourgogne Rouge skal være førsteklasses! Det er formentlig den allervigtigste ”ambassadør” for Louis Jadot. For at højne kvaliteten yderligere opførte Jadot i 2008 et nyt lille vineri, ”Pierres Rouge”, i Givry, hvor der udelukkende skal fremstilles Bourgogne Rouge. En stor del af druerne stammer netop fra Côte Chalonnaise. De øvrige druer er fra Côte d’Or. Med Jadots Bourgogne Rouge i glasset får du en klassisk elegant Pinot Noir duft med et lille spicy element. Smagen er fyldig og fin med væld af saftige modne røde bær. Nyd den ung af store, rummelige glas, så duften rigtig kan komme til sin ret.

 • DKK 125,00

  En rigtig lækker fyldig vin. Flot granatrød farve. Duften er aromatisk med toner af brombær, sort peber og tobak. Smagen er fyldig med toner af modne kirsebær, søde brombær samt hint af kaffe og krydderurter. Eftersmagen er lang og velbalanceret med et let sødligt strejf.

  Passer godt til julemiddagen. Servers ved 16-18 grader.

 • DKK 215,00

  Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

  Frisk, frugtig og masser af røde bær

   

 • DKK 69,00

  Dufter meget af Cabernet Sauvignon, gær og svovl. Smager af vin, tør vin. Vil smage godt til en kødret.

 • DKK 69,00

  Du dufter tydelige Cabernet Sauvignon i næsen. Smagen er sød rødvin. Meget ren i smagen.

 • DKK 99,00DKK 160,00

  Rosso di Toscana IGT Sangiovese fra Caparzo er lavet på 100% Sangiovese-druer som hentes på forskellige parceller i Elisabetta Gnudi Angelinis 3 ejendomme i Toscana, Caparzo, Borgo Scopeto og Doga delle Clavule. Heraf de tre roser på etikettens våbenskjold. Vinificeringen foregår udelukkende på ståltanke. Efter en afstilkning og en skånsom masning gennemgår druerne en kølig (8 °C) maceration i 48 timer for at opnå større aroma- og frugtekstrakt. Efter endt gæring og malolaktisk gæring er vinen modnet i 2-3 måneder på ståltanke, og efter aftapningen yderligere i min. 1 måned på flaske.

  Vinen har en flot, rubinrød farve med lilla skær. Man finder områdets klassiske frugtkoncentration i duften, med nuancer af skovjordbær, vilde brombær, en smule peber og vanilje. I smagen kommer nogle af de samme frugtnuancer frem, men også kødfulde nuancer af modne kirsebær. Vinen har potentiale nok til 3-5 års lagring men giver allerede utroligt meget fra sig i sin ungdom. Prøv den sammen med pastaretter, grønsagsretter, fjerkræ, kalv og lette oste.

 • DKK 275,00

  Super lækker GSM fra Eperosa. Har allerede nogle år på bagen og er derfor drikkeklar. Du finder mørke bær, fad, mælkesyre og tobak i næsen. Smagen er en god balance, intens, fylde og afrunder med tanniner der er bløde i munden.

 • DKK 395,00

  Smuk vin, med masser af fylde, urter, peber, sorte oliven, bær, mørke bær. God balance, meget elegant vin. Lidt kold og grøn i stilen. Vinen egner sig til at gemmes i mange år.

  Et virkeligt godt glas vin fra Barossa, Australien. Produceret af Winemaker Callum Powell.

  Callum er født og opvokset på Torbreck vineriet og dette er hans første årgang. Druerne i denne vin kommer fra en  gammel vinmark, 40-50 år, Vinmarken ligger i Eden Valley, tæt på Callums hjem og vineri.

  Callum er meget heldig at have adgang til de druer og vi er heldige at få lov til at importere den, som de eneste uden for Australien.

 • DKK 395,00

  Frisk, levende, bær, masser af bær, hvid peber, lakrids med en utrolig fin balance og fylde. Et virkelig godt glas vin fra Barossa, Australien. Produceret af Winemaker Callum Powell.

  Callum er født og opvokset på Torbreck vineriet og dette er hans første årgang. Druerne i denne vin kommer fra en meget gammel vinmark, over 100 år. Callum er meget heldig at have adgang til de druer og vi er heldige at få lov til at importere den, som de eneste uden for Australien.

  Kan gemmes i mange år

 • DKK 169,00

  Duften har toner af tobak, kokos, lakrids, brombær og blåbær. Smagen er elegant med medium fylde og en behagelig, blød eftersmag.

 • DKK 450,00

  Meget fyldig vin med noter af mørke bær, lakrids, chokolade, cigar og urter. Smager skønt og kan godt lide at få ilt en times tid før den skal drikkes. Eller dekanter vinen. Kan let gemmes i flere år.

 • DKK 179,00

  Dyb tæt, næsten sort farve med let lilla skær. Duften har nuancer af mørke frugter tilsat lakridspulver og toner af jord. Smagen er meget intens med modne tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.

 • DKK 159,00

  Vinen bliver dyrket på høje skråninger i Pfalz, det gør at de laveste druer har varmere klima, mens de højeste druer for mest sol, men de får også mest kuld og vin. Altså det betyder at “terroir” er det samme, men fordi de står i forskellige højder giver det forskelligt…

 • DKK 225,00

  Utopia 2006

  Druer: 100% Rondo

  Vinifikation: 9 måneder på nye ungarske barriques

  Priser/Medaljer: BRONZE medalje til Dansk Vinskue 2007, BRONZE medalje til Dansk Vinshow 2011, SØLV medalje til Dansk Vinskue 2012 og SØLV medalje til International Food Contest 2012

  Intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis

 • DKK 225,00

  Utopia Rex 2009

  Druer: 100% Rondo

  Vinifikation: 22 måneder på nye franske barriques

  Priser/Medaljer: BRONZE medalje til International Food Contest 2013