Rødvin

 • DKK 175,00

  Louis Jadot har en krystalklar holdning om, at husets Bourgogne Rouge skal være førsteklasses! Det er formentlig den allervigtigste ”ambassadør” for Louis Jadot. For at højne kvaliteten yderligere opførte Jadot i 2008 et nyt lille vineri, ”Pierres Rouge”, i Givry, hvor der udelukkende skal fremstilles Bourgogne Rouge. En stor del af druerne stammer netop fra Côte Chalonnaise. De øvrige druer er fra Côte d’Or. Med Jadots Bourgogne Rouge i glasset får du en klassisk elegant Pinot Noir duft med et lille spicy element. Smagen er fyldig og fin med væld af saftige modne røde bær. Nyd den ung af store, rummelige glas, så duften rigtig kan komme til sin ret.

 • DKK 249,00

  Skøn Pinot Noir fra Oregon, Domaine Drouhin. Masser af fylde, mørke bær, skovbund og krydderier.

 • DKK 159,00

  Vinen bliver dyrket på høje skråninger i Pfalz, det gør at de laveste druer har varmere klima, mens de højeste druer for mest sol, men de får også mest kuld og vin. Altså det betyder at “terroir” er det samme, men fordi de står i forskellige højder giver det forskelligt…

 • DKK 225,00

  Utopia 2006

  Druer: 100% Rondo

  Vinifikation: 9 måneder på nye ungarske barriques

  Priser/Medaljer: BRONZE medalje til Dansk Vinskue 2007, BRONZE medalje til Dansk Vinshow 2011, SØLV medalje til Dansk Vinskue 2012 og SØLV medalje til International Food Contest 2012

  Intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis

 • DKK 225,00

  Utopia Rex 2009

  Druer: 100% Rondo

  Vinifikation: 22 måneder på nye franske barriques

  Priser/Medaljer: BRONZE medalje til International Food Contest 2013

 • DKK 250,00

  Utopia rødvinene er alle lavet på 100 % Rondo og fadlagret på fortrinsvis nye barriques

  Vinifikation: 22 måneder på nye amerikanske barriques

  Priser/Medaljer: SØLV medalje til Dansk Vinshow 2013 og BRONZE medalje til International Food Contest 2013

 • DKK 130,00

  En relativ kold forsommer med meget nedbør gav en reduceret frugtsætning. Sommeren var væsentlig køligere end normalt og resulterede derfor i en sen høst med noget lettere smagsnoter i druerne.

  Druer: 100 % Rondo

  Vinifikation: 24 måneder på brugt amerikansk barrique

  Passer godt til: Gris, Vildt, Tapas, Ost

 • DKK 399,00

  Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.

  Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg.