Spanien

 • kr. 219,00

  Skøn cava, lavet på Brut Nature metoden. Friske bløde bobler, frugt og let tør i eftersmagen. Et super alternativ til champagne.

 • kr. 79,00

  Dejlig let Sangria med blot 9 % alk, perfekt afbalanceret og med noter i smagen af middelhavets citrusfrugter, bitter-appelsin, røde skovbær, orientalske krydderier, kanel og vanilje.

 • kr. 199,00

  Semele har en meget umiddelbar og ungdommelig duft med sprøde toner af kirsebær og marcipan. I smagen er vinen en smule mørkere i stilen med toner af lakrids, violer og brombær, samt en meget flot, velintegreret trækarkater. Eftersmagen er delikat og frisk, med lidt hvidt peber og en dejlig afrundet og frugtrig stil. En meget vellavet og harmonisk vin, som man hurtigt kommer til at holde af.

  Den egner sig fint til lettere kødretter med fx fjerkræ, svine- eller kalvekød, men også til kraftigere retter i sauce.

  6% Merlot 0g 94% Tempranillo

 • kr. 225,00

  ”Alium” har en flot, mørk, rubinrød farve med et lilla skær på kanten. I duften finder man stor frugtkoncentration og meget komplekse toner af syltede, mørke bær, eukalyptus, mørke krydderier og en smule vanilje. I smagen tænker man straks på en god Ribera del Duero, og man fornemmer, at vinen udvikler sig ved iltning og får mere harmoni mellem frugtsødme, bid og struktur. En meget vellavet vin med stor charme i sin ungdom, men også med et stort modningspotentiale. Perfekt til gastronomien.

  100% Temperanillio

 • kr. 199,00

  Ocho dos dos er lavet på gamle vinstokke, over 60 år gamle. Den har en lys, rød farve i glasset med toner af violet. Ribs- og brombæraromaer dominerer med en meget elegant friskhed. Mundfornemmelsen er herligt afbalanceret med bløde tanniner og frugtige noter. En lang, generøs eftersmag med elegante nuancer, der stammer fra lagringen på egetræ.

 • kr. 179,00

  Cair har en flot, mørk, blank, rubinrød farve. I duften finder man både karakter af modne røde frugter, krydderier og let røgede toner. Smagen har først en god blødhed i munden, men udvikler sig flot mod det mere intense, eksotiske og får en krydret karakter. Eftersmagen er lang, harmonisk og viser både nuancer af friskhed og ungdom, men samtidig også mere komplekse aromaer af chokolade og vanilje. Server den til kødretter på svinekød, kalv eller okse, men den vil også fint kunne bruges til mere sarte saucer, som normalt kræver delikate vine.

 • kr. 450,00

  Meget fyldig vin med noter af mørke bær, lakrids, chokolade, cigar og urter. Smager skønt og kan godt lide at få ilt en times tid før den skal drikkes. Eller dekanter vinen. Kan let gemmes i flere år.