Spanien

 • kr. 229,00

  Skøn cava, lavet på Brut Nature metoden. Friske bløde bobler, frugt og let tør i eftersmagen. Et super alternativ til champagne.

 • kr. 139,00kr. 650,00

  Kompleks og yderst vellavet Ribera del Duero fra højtbeliggende vinmarker (6-900 meters højde) i Cuenca del Riaza i Fuentecén-området, hvilket bevirker en længere modningsperiode for druerne og dermed større kompleksitet og dybde i smagen. Vinen er lavet på 15-40 år gamle Tempranillo vinstokke, der sammen med 3 måneder på fad giver en rustik, krydret og klassisk Ribera-smag.

  Ungdommelig bouquet med toner af kirsebær, solbær, marcipan og vanilje. I smagen finder du noter af lakrids, violer, solbær, brombær, peber og en smule tobak samt en elegant underliggende note af træ – fra fadlagringen. Eftersmagen er lang, delikat og harmonisk.

  Nyd den i store glas og gerne til kraftigere/krydrede retter med okse, lam og tapas samt asiatisk-inspirerede retter.

 • kr. 199,00

  Semele har en meget umiddelbar og ungdommelig duft med sprøde toner af kirsebær og marcipan. I smagen er vinen en smule mørkere i stilen med toner af lakrids, violer og brombær, samt en meget flot, velintegreret trækarkater. Eftersmagen er delikat og frisk, med lidt hvidt peber og en dejlig afrundet og frugtrig stil. En meget vellavet og harmonisk vin, som man hurtigt kommer til at holde af.

  Den egner sig fint til lettere kødretter med fx fjerkræ, svine- eller kalvekød, men også til kraftigere retter i sauce.

  6% Merlot 0g 94% Tempranillo

 • kr. 450,00

  Meget fyldig vin med noter af mørke bær, lakrids, chokolade, cigar og urter. Smager skønt og kan godt lide at få ilt en times tid før den skal drikkes. Eller dekanter vinen. Kan let gemmes i flere år.