EGEN IMPORT

 • kr. 125,00kr. 750,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

 • kr. 220,00

  Super skøn og fyldig økologisk enkelmark Chablis. Klassisk chardonnay smag, dog til den mere mineralske side.

 • kr. 349,00

  Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

  Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:

  ” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”

  En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.

 • kr. 245,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granach

 • kr. 225,00

  Michael Hall er

  Vinen er produceret på 2 marker i Lenswood og Piccadelly i Adelaide Hills, gæring og lagring er dels gjort i små fade ( Lenswood) og i stål tanke ( Piccadelly)

  Lagring foregår i 9 måneder.

  Super kompleks i næsen – Utrolig fyldig og intens med lidt egetræ, der harmonerer med den rigelige frugt – stikkelsbær, litchi, kiwi. En nærmest ambitiøs vin, som du måske ikke skal vælge, hvis du forventer klassisk Sauvignon Blanc.

   

   

 • kr. 195,00

  Egen import

  Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.

  Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.

  Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

   

 • kr. 139,00

  Skøn klassisk Riesling. En af dem alle kan lide, lille note af petroleum og masser af de klassiske riesling noter, blomster, pære, fersken osv Dejlig sødme i eftersmagen.

 • kr. 139,00

  Frisk og frugtig aroma med noter af pære, banan, gule blomster og kiwi. Elegant syre og balance.

 • kr. 215,00kr. 350,00

  Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

  Frisk, frugtig og masser af røde bær

   

 • kr. 295,00

  Egen import!

  Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine. 

  En blend af 60% Grenache fra Stonegarden 1858 marken og Magnolia 1950 plantet med  Mataro fra Hoffmann Sand Block, Ebenezer, den blev plantet i år 2000.

  Krydret vin, frisk med lette tanniner, meget fyldig i frugten, med ikke tung. En flot forening af Rhone og Barossa.

   

  Alkohol 14%

 • kr. 159,00

  Spätburgunder eller Pinot Noir. Kold stil med masser af mineralitet og de klassiske Bourgogne toner. Passer godt til fisk, salater og kylling.

 • kr. 159,00

  Meget frugt og fylde, skøn lettere rødvin fra Dr. Josef Köhr

  Cabernet Sauvignon, Merlot og St. Laurents. 6 mdr på 225 l fade.

   

 • kr. 160,00

  Meget skøn og fyldig sauvignon Blanc. Fuld af frugt, smør og blomster.

 • kr. 185,00

  Meget frisk og blomstret Sauvignon Blanc. Single Wineyard.

  Det er naturvin, produceret med omhu og tilsat en meget lille mængde sulfitter til at stoppe gæringen. Hvilket resulterer i en meget fin mineralsk, blød og vinøs naturvin.

  Denne skønne tekst er skrevet af Bjørn Rasmussen og beskriver vinen på bedste vis:

  “Hold kæft, hvor jeg elsker smør.” Den her sauvignon blanc er din sommers største redning. Skulle den danske blive våd og kold, så er her genvejen til sydens sol, varme og smage. Holder vejret har du her vinen, der får saltvandshåret til at rejse sig. Vinen, der giver fisken, skaldyrene og den klassiske sauce medspil i en sådan grad, at mundvigene sidder helt op under øjnene. Der er riiigeligt med smør. Tropiske frugter som ananas bringer også glæde i munden. Jorden, hvor Zavec dyrker sine vine, er ganske mineralsk. Den mineralitet er med til, at det ikke stikker helt af. Det er balanceret fedme. Det er på alle måder konkurrencedygtigt med de mere klassiske sauvignon blanc-vine. Det mest overraskende er, at den er fremstillet så naturligt. Igen er det kun sulfitter tilsat i lukningen. Det er fandeme godt håndværk.

   

 • kr. 195,00

  Fyldig Pinot Noir, med bløde taniner og masser af klassisk Pinot Noir smag.

  Det er naturvin, produceret med omhu og tilsat en meget lille mængde sulfitter til at stoppe gæringen. Hvilket resulterer i en meget fin mineralsk, blød og vinøs naturvin.

   

  Denne skønne tekst er skrevet af Bjørn Rasmussen og beskriver vinen på bedste vis:

  Stilfuld. Klassisk. Men samtidig fuld af ungdommens sind og gåpåmod. Zavec er navnet. Husk det. Du glemmer ikke Pogacar, vel!? Det her endnu en stjerne fra Sloveniens skattekammer, som kommer til at vælte dig bagover. Pinot Noir. Næsten 100% natur (der bliver lukket med sulfitter, så Onkel Jens kan sagtens være med. Dyb farve i glasset. Næsen rammes af det vilde. Lad dig ikke afskrække, fordi Zavec kan tæmme bæstet. Der er tanniner, men dit tandkød vil stadig elske dig. Syren er forholdsvis afdæmpet og runder blødt af. Du har laaaaang eftersmag. Så frygt ej om der skal umami-bomber på grillen. Eller en flot bøf. Brombær, hindbær, kirsebær. De røde bær er dominerende. Det er klassisk, men du får alligevel et par svirp med ungdommens kådhed, når du mellem frugtbutikken pludselig får en snert af mineralitet. Det her, mine damer og herrer, er rødvinens prikkede bjergtrøje.

 • kr. 169,00

  Det er orangevin, produceret med omhu og tilsat en meget lille mængde sulfitter til at stoppe gæringen. Hvilket resulterer i en meget fin mineralsk, blød og vinøs naturvin.

   

  Denne skønne tekst er skrevet af Bjørn Rasmussen og beskriver vinen på bedste vis:

  Take me to funky town… Er du klar til en omgang vild natur? Det er orange. Det er lækkert. Gør dig selv en tjeneste. Giv den en times tid til at suge luft ind. Du vil opleve et helt andet glas i så fald. Nå, men det her er som sagt ganske funky. Igen er det Zavec, der tryller. Lost & Found er ret passende i forhold til iltning. For dig, der fornægter naturvin, vil starten på det her være så langt væk hjemme fra dit safe space muligt. Men giv den en times tid. Drik den kølet. Stille og roligt vil du begynde at finde hjem. Er det stor Bourgogne? Nej. Kan det hamle op med Jura? Bestemt. Zavec har jo været sød ved dig. Der lukkes med sulfitter, så det ikke stikker helt af… Næsen har det forædlede i sig. Lidt råd om du vil. Men smagen er en sommerdag på de slovenske skrænter værdig. Mineralitet, bestemt. Let bitterhed som at bidet i en grapeskal. Masser af saftighed og spændstighed. Appelsin, kiwi, grape og den berygtede slik på en våd klippevæg i form af det mineralske. Flip ud i haven med den du elsker ❤️🟠