EGEN IMPORT

 • DKK 125,00DKK 750,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

 • DKK 295,00

  Egen import!

  Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine. 

  Elevation er 100% shiraz fra Eden Vally, frisk, let shiraz med toner af de mørke bær, grønne stilke og fad i næsen. Intens smag af solbær, blåbær, brombær, svag lakrids, mentol og krydderier. Let tør, ikke en frugtbombe. Klar og ren i smagen. Kan sagtens ligge i mange år, +20

  Alkohol 13,8%

 • DKK 295,00

  Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

  Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:

  ” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”

  En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.

 • DKK 225,00

  Michael Hall er

  Vinen er produceret på 2 marker i Lenswood og Piccadelly i Adelaide Hills, gæring og lagring er dels gjort i små fade ( Lenswood) og i stål tanke ( Piccadelly)

  Lagring foregår i 9 måneder.

  Super kompleks i næsen – Utrolig fyldig og intens med lidt egetræ, der harmonerer med den rigelige frugt – stikkelsbær, litchi, kiwi. En nærmest ambitiøs vin, som du måske ikke skal vælge, hvis du forventer klassisk Sauvignon Blanc.

   

   

 • DKK 195,00DKK 1.000,00

  Egen import

  Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.

  Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.

  Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

   

 • DKK 245,00

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granach

 • DKK 215,00

  Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

  Frisk, frugtig og masser af røde bær

   

 • DKK 149,00

  Spätburgunder eller Pinot Noir. Kold stil med masser af mineralitet og de klassiske Bourgogne toner. Passer godt til fisk, salater og kylling.

 • DKK 139,00DKK 600,00

  Skøn klassisk Riesling. En af dem alle kan lide, lille note af petroleum og masser af de klassiske riesling noter, blomster, pære, fersken osv

 • DKK 135,00DKK 600,00

  Alles favorit, dejlig frugtsødme, fyldig og utrolig let at drikke. Perfekt til velkomstdrink eller til dig som ikke kan lide tørre vine.

  Mix af tre druer, Riesling, Sauvignon Blanc og Silvaner.

 • DKK 225,00

  Sauvignon Blanc Fume, virkelig skøn og meget lækker fyldig. Blomster og smør i hele smagspaletten. Et dejligt glas til fed fisk eller bare til nydelse.

  6 mdr på 225l fade.

 • DKK 149,00

  Meget frugt og fylde, skøn lettere rødvin fra Dr. Josef Köhr

  Cabernet Sauvignon, Merlot og St. Laurents. 6 mdr på 225 l fade.

   

 • DKK 220,00DKK 1.100,00

  Super skøn og fyldig økologisk enkelmark Chablis. Klassisk chardonnay smag, dog til den mere mineralske side.

 • DKK 160,00DKK 850,00

  Meget skøn og fyldig sauvignon Blanc. Fuld af frugt, smør og blomster.

 • DKK 185,00

  Meget frisk og blomstret Sauvignon Blanc. Single Wineyard.

  Det er naturvin, produceret med omhu og tilsat en meget lille mængde sulfitter til at stoppe gæringen. Hvilket resulterer i en meget fin mineralsk, blød og vinøs naturvin.

  Denne skønne tekst er skrevet af Bjørn Rasmussen og beskriver vinen på bedste vis:

  “Hold kæft, hvor jeg elsker smør.” Den her sauvignon blanc er din sommers største redning. Skulle den danske blive våd og kold, så er her genvejen til sydens sol, varme og smage. Holder vejret har du her vinen, der får saltvandshåret til at rejse sig. Vinen, der giver fisken, skaldyrene og den klassiske sauce medspil i en sådan grad, at mundvigene sidder helt op under øjnene. Der er riiigeligt med smør. Tropiske frugter som ananas bringer også glæde i munden. Jorden, hvor Zavec dyrker sine vine, er ganske mineralsk. Den mineralitet er med til, at det ikke stikker helt af. Det er balanceret fedme. Det er på alle måder konkurrencedygtigt med de mere klassiske sauvignon blanc-vine. Det mest overraskende er, at den er fremstillet så naturligt. Igen er det kun sulfitter tilsat i lukningen. Det er fandeme godt håndværk.

   

 • DKK 195,00

  Fyldig Pinot Noir, med bløde taniner og masser af klassisk Pinot Noir smag.

  Det er naturvin, produceret med omhu og tilsat en meget lille mængde sulfitter til at stoppe gæringen. Hvilket resulterer i en meget fin mineralsk, blød og vinøs naturvin.

   

  Denne skønne tekst er skrevet af Bjørn Rasmussen og beskriver vinen på bedste vis:

  Stilfuld. Klassisk. Men samtidig fuld af ungdommens sind og gåpåmod. Zavec er navnet. Husk det. Du glemmer ikke Pogacar, vel!? Det her endnu en stjerne fra Sloveniens skattekammer, som kommer til at vælte dig bagover. Pinot Noir. Næsten 100% natur (der bliver lukket med sulfitter, så Onkel Jens kan sagtens være med. Dyb farve i glasset. Næsen rammes af det vilde. Lad dig ikke afskrække, fordi Zavec kan tæmme bæstet. Der er tanniner, men dit tandkød vil stadig elske dig. Syren er forholdsvis afdæmpet og runder blødt af. Du har laaaaang eftersmag. Så frygt ej om der skal umami-bomber på grillen. Eller en flot bøf. Brombær, hindbær, kirsebær. De røde bær er dominerende. Det er klassisk, men du får alligevel et par svirp med ungdommens kådhed, når du mellem frugtbutikken pludselig får en snert af mineralitet. Det her, mine damer og herrer, er rødvinens prikkede bjergtrøje.