Øl

 • kr. 45,00

  Bolværksmatrosen er en økologisk tjekkisk inspirereret pilsner, som er lys i farven og har et hvidt skum. Brygget med mere humle end en traditionel dansk pilsner, men med en behagelig rund eftersmag. Øllet er ikke filtreret. Bør opbevares mørkt og kælderkoldt.

  Brygget af økologisk bygmalt, humle og gær.

  5,5%

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Fiskepigens Sang er en økologisk hvedeøl brygget på pilsner- og hvedemalt. Har en let syrlig og frugtagtig smag. Krydret med koriander og appelsinskal. Øllet er ikke filtreret.

  Brygget af bygmalt, hvedmalt, koriander, appelsinskal, humle og gær, altsammen økologisk.

  5,8 %

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Ostindiefareren er en økologisk IPA tilsat kamille. Strågul farve med tæt hvidt skum. Aromaen er domineret af blomst, frugt, korn og halm. Øllet er ikke filtreret. Brygget af økologisk bygmalt, humle, kamille og gær.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Fyrmester Faber er en økologisk, engelsk inspireret porter. En kulsort øl med chokoladefarvet skum. Kraftig duft og smagsnoter af mørk chokolade og hårdt ristet kaffe. Tilsat røget malt og en god mængde humle, der giver en fin kompleksitet. Øllet er ikke filtreret.

  Brygget af økologisk bygmalt, humle og gær.

  6,5%

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Røde Mor Grib er en økologisk red ale, bland andet brygget på Cara red malt, som giver et flot rødeligt skær til den hvide skumkrone. Lidt restsødme, et strejf af frugt og en let humlet eftersmag. Øllet er ikke filtreret.

  Brygget af økologisk bygmalt, humle og gær.

  6%

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 280,00

  Øl gave bestående af 5 forskellige øl fra blandt andet Gilleleje Bryg, samt snack. Alt samles i en flot cellofan pose med rund bund. Lige klar til at forære væk.

  (Billede er vejl.)

 • kr. 29,00

  Fleur Blanche er en 100% økologisk lokal produceret hvede øl, lavet I samarbejde med Svaneke Bryghus på Bornholm. Den er frisk og let drikkelig med noter af hyldeblomst, citrus og har en god sødme fra malten.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 29,00

  Bajeur er lavet I samarbejde med Svaneke Bryghus på Bornholm. Virkelig god øl som er nem at drikke, frisk og er en smule bitter på den gode måde.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 29,00

  Girl from IPA-NEMA er en 100% økologisk lokal produceret session IPA, lavet I samarbejde med Svaneke Bryghus på Bornholm. Den er frisk med god humle smag men stadig let drikkelig. 4,8% alc.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Ærø økologisk pilsner er en ravgylden let pilsner med et flot hvidt skum. Den har en frisk duft og en let maltet smag med en overraskende humlebid, som er lidt kraftigere end i en typsik dansk pilsner. Humlebiddet er kraftigst ved 6 grader, men afbalanceres ved stuetemperatur. Den kan kraftigt anbefales til sildebordet og frokostbordet i det hele taget som en god skål med vennerne.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Ærø økologisk Valnød har en dejlig aromatisk duft af valnød og en afbalanceret eftersmag af samme skuffe. Den er brygget på vand, pilsner bygmalt, karamel bygmalt, ristet bygmalt, hvedemalt, sukker, gær, humle (smaragd) og naturlig valnødaroma.

  Vi har skabt en harmonisk, rødbrun og stærkt undergæret “Bock”øl, der afgiver en delikat sødme og rundhed. Derfor er denne øl manges favoritøl. Brygget egner sig lige godt til ostebordet som til velkomstdrink og for mange står den gode, næsten cremede valnøddesmag sig særlig godt på egen hånd. Den er derfor også fin at stikke i kurven i stedet for en flaske vin, hvis man skal nyde sommeraftenens glæder med nogen, man holder vældig meget af.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Med Ærø økologisk Gylden præsenterer Rise Bryggeri en lys og dejlig mild øl i sit økologiske sortiment. Brygget gør sig aldeles glimrende både som en enkel tørstslukker og som et sublimt supplement til det kolde bord. Ærø økologisk Gylden er nænsomt filtreret, upasteuriseret og brygget på vand, pale ale bygmalt, karamel bygmalt og hvedemalt. Øllet er stilfuldt fuldendt med humle (smaragd) og et let, dog karakteristisk aftryk af den engelske overgær.
  Ærø økologisk Gylden har med sin fint afstemte og afdæmpede smagspallette og sin relativt lave alkoholprocent på 3,9% en naturlig imødekommende karakter, der gør den særligt egnet når ønsket er at servere en øl med appel når-som-helst til hvem-som-helst af landets talrige nuværende og vordende øl nydere. En god sjat i pandekagedejen gør absolut ingen skade med denne lette økologiske Gylden.

  Prisen er incl. pant.

 • kr. 45,00

  Ærø økologiske India Pale Ale er en flot gylden ale med en aromatisk duft og smag. Den er brygget på vand, Pale Ale bygmalt, gær samt humle (tradition og cascade). Den har en god frisk humlesmag med bitterhed og noter af citrus og blomster som stammer fra Cascadehumlen, der bruges som aromahumle. Bitterhedener ikke så kraftig og øllen er knap så hulet som IPA i almindelighed.
  Vores Ærø økologiske IPA en rigtig læskeøl; god til sommerhygge, havearbejde – eller som velkomstdrink til salte snacks. Her kan du også trygt bruge en god sjat i madlavningen; når du ovnbraiserer, damper eller pocherer. Bedst til det lyse kød og fisken.

  Prisen er incl. pant.