Vin

 • DKK 675,00

  Les Preuses er en Grand Cru mark, som ligger i den nordlige ende af bjergsiden med de 7 Grand Cru’er. Her finder man Kimmerridgekalk jordbund med masser af østersskaller og andre fossiler. Preuses sydvestlige eksponering er perfekt til at give solen lov til at trænge ind mellem vinstokkene og modne druerne. Det giver fyldige vine, som er blødere og lidt mindre mineralske end de andre Grand Cru marker.

 • DKK 595,00

  Grand Cru vin fra et af de bedste steder i Chablis , Grand Cru Bougros. Grand Cru Chablis kommer fra kun én af 7 marker med denne klassifikation. Bougros marken er beliggende længst mod vest af de 7 Grand Cru marker.

  Intens og voldsom Grand Cru Chablis. Dyb gylden i farven med stor åben bouquet af citrusfrugt og moden tropisk frugt. Bagerst i duften er der en anelse krydderi fra fadet, men ikke dominerende. Smagen er fyldig med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Kompleksiteten og dybden i denne vin går den velegnet til de kraftige fiskeretter, eller endnu bedre til moden ost.

 • DKK 3.999,00

  Matarocchio er fra Bolgheri godset, Guado al Tasso. 100 % Cabernet Franc.

  Stærk begrænset antal i Danmark og yderst sjælen vin.

  Matarocchio 2016 viser en stor aromatisk kompleksitet med noter af mørk bærfrugt og chokolade, eksotiske krydderier og ristet kaffe. Vinen er fyldig i munden, levende og med en lang vedholdenhed og eftersmag.

 • DKK 995,00

  Guado al Tasso er flot rubinrød i glasset og med en aroma, der bærer præg af behagelig frugt og sødmefulde krydderier, blommer, blåbærsyltetøj, læder, lakridsrod, balsamico og mynte, der giver friskhed og kompleksitet til vinen. Ganen er lang og dynamisk, med bløde og elegante tanniner og endnu en gang balsamiske toner. En vin med enestående elegance.

  Druerne er et Bordeaux blend af: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot

 • DKK 3.349,00

  Solaia 2016 skiller sig ud med en intens rubinrød farve og en ligeså intens aroma og fylde i næsen. Du får noter af moden frugt, primært brombær og blåbær med et strejf af balsamico, aromatiske urter og mynte. Her er også sødmefulde hint af chokolade og candyfloss deler opmærksomheden med krydrede indslag af hvid peber, som giver vinen en friskhed og kompleksitet. På tungen er vinen fyldig og indhylder hele munden med subtile og silkebløde tanniner, der giver vinen elegange, karakter og et exceptionelt frugtigt udtryk. Eftersmagen er lang, levende og meget vedholdende, hvilket i sig selv indikerer, at vinen har et virkelig godt lagringspotentiale.

 • DKK 819,00

  Tignanello er den første Super-Toscaner som første gang blev lavet i 1974.

  Druerne er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

  Tignanello er en vin i fuld harmoni og balance. En intens og lys, rubinrød farve med en aroma, hvor noter af modne røde, frugter og behagelige antydninger af friske brombær og vilde bær tager dig med til vinenes drømmeland. Delikate og perfekt integrerede aromaer af vanille og mørk chokolade med let krydrede indtryk kilder alle de rigtige steder. Du får også en mundfylde med silkeagtige og raffinerede tanniner, en afbalanceret og intens smag med en lang, kompleks og vedvarende finish.

 • DKK 369,00

  Badia a Passignano 2015 har en flot rubinrød farve. I næsen fornemmer man en aroma af rød frugt, kirsebær og morellokirsebær kombineret med intense, men alligevel delikate blomsternoter og hvid chokolade. Mundfylden er fyldig, livlig og afbalanceret med bløde, fløjlsagtige tanniner, der giver vinen elegance, stor karakter og fremragende vedvarende smag.Badia a Passignano Gran Selezione er produceret udelukkende på de fineste Sangiovese-druer høstet fra sin vingård, der ligger i hjertet af regionen Chianti Classico. Regionen er blevet respekteret og værdsat for sin enestående vinproduktion siden år 1000. Vinen lagres i de historiske kældre under Badia Kloster i Passignano, der kan dateres tilbage til det 10. århundrede.

 • DKK 159,00

  Pèppoli 2018 er rubinrød i farven. I aromaen har Pèppoli intense noter af rød frugt, kirsebær og jordbær, velafbalanceret med blomsterundertoner af hunderose. Delikate antydninger af krydderier, aromatiske urter og noter af lys ristning fuldender billedet. På ganen er den levende og frisk med bløde tanniner og en finish, der bringer de aromatiske noter tilbage.

  Peppoli er 100 % Sangiovese, lagret på store fade.

 • DKK 335,00

  Marchese Antinori Chianti Classico Riserva imponerer med en intens rubinrød farve. I aromaen får du noter af moden, rød frugt balanceret med hint af vanilje og krydderier. På tungen er vinen fyldig og afbalanceret, dyb og velsmagende med bløde og silkeagtige tanniner. En vin med ægte karakter og et fremragende udtryk for det lokale terroir, yderligere kendetegnet ved en lang og vedvarende finish og eftersmag.

  Dette er 2. vinen til den kendte Supertocaner Tignanello.

  Druerne er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

 • DKK 129,00 DKK 169,00

  Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.

  Druesammensætningen er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

 • DKK 119,00 DKK 179,00

  Årets Stjernevin kan noget helt særligt – bare se på de flotte anmeldelser!

  Alvaro Palacios er om nogen synonym med den nye generation i Spanien, når det kommer til vin, og hans prestigevin, l´Ermita, står side om side med Pingus blandt de førende vine i hele Spanien.

  Dyb tæt, næsten sort farve med let lilla skær. Duften har nuancer af mørke frugter tilsat lakridspulver og toner af jord. Smagen er meget intens med modne tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.

 • DKK 269,00

  Egen import

  Mont de Mileu er en af de absolut top marker i Chablis, og Gautheons del ligger helt perfekt placeret. Det er en parcel, der ofte giver lavt udbytte, men til gengæld med flotte og yderst koncentrerede druer.

  En smuk klar gylden farve i glasset. En duft med intensitet og dybde, og Chablisk mineralitet, blomster og frugt nuancer

  Den er god til Foie Gras, fisk og lyse retter

  Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.

  Vinen kan gemmes i op til 5-10 år.