Belmar

  • kr. 50,00

    Luksus sardiner på dåse i en rigtig lækker oliven olie. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele sardiner som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller i salater.

     

     

  • kr. 50,00

    Luksus sardiner på dåse i en rigtig lækker oliven olie tilsat citron som gør den endnu friskere i smagen. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele sardiner som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller i salater.

     

     

  • kr. 50,00

    Luksus tun filleter på dåse i en rigtig lækker oliven olie tilsat timian som gør den endnu friskere i smagen. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele tun filleter som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller i salater.

     

     

  • kr. 50,00

    Luksus tun filleter på dåse i en rigtig lækker oliven olie. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele tun filleter som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller i salater som denne opskrift: https://www.belmar.pt/en/blog/2021/01/15/tuna-fillets-in-olive-oil-and-oregano-with-garlic-spaghetti-and-olives/

     

     

  • kr. 50,00

    Luksus makrel på dåse i en rigtig lækker tomat sauce. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele makrel filleter som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller som de er.

     

  • kr. 50,00

    Luksus makrel på dåse i en rigtig lækker chili oliven olie. Fanget og lagt på dåse i Portugal, kun gjort på den bedste og mest bæredygtige måde. Det er hele makrel filleter som tydeligt er friske og top kvalitet.

    Spis dem på et lækkert frisk stykke surdejsbrød, rugbrød eller som de er eller lav en salat med græskar og couscous. Du kan finde opskriften her: https://www.belmar.pt/en/blog/2021/01/15/mackerel-fillets-in-spicy-olive-oil-on-a-pumpkin-couscous/