Syd Afrika

 • kr. 429,00

  Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.

  Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg.
 • kr. 429,00

  Denne chardonnay betragtes af mange som en slags New World-ikoner, men med en slående Old Word-stil. Vinene har haft stor gastronomisk succes og sælges på adskillige Michelin-stjernede restauranter rundt om i verden.

  Størstedelen af vinen er gæret på franske fade, en mindre del på rustfrie ståltanke. Efter endt vinifikation fadlagres vinen i 9 mdr. på kun let ristede franske fade fra den anerkendte bødker, Francois Frere.

  Smagen er intens, stilfuld og flot nuanceret hvidvin i absolut topklasse.

   

 • kr. 199,00

  Satin Nectar Demi Sec har en flot, lysgylden farve og en fin, vedvarende mousse. Duften afslører nuancer af grønne æbler og pærer først, som hurtigt får selskab af mere eksotiske toner af abrikos, passionsfrugt og fede aromaer af akacieblomster. På trods af restsødmen, byder smagen også på en god friskhed og sprødhed samt en struktur og syre, som giver god harmoni i vinen. Den slutter med komplekse nuancer af nødder, wienerbrød og en flot mineralitet. Brug den som velkomstdrink, til kolde buffeter, receptioner m.m., eller som et festligt indslag til hvid- elle blåskimmelost samt til desserter med frugt.