Grøndals

  • kr. 42,00

    Muslinger i escabeche er en sand middelhavsret. Escabeche er en typisk ret med frisk fisk og syrlig sauce baseret på eddike og peberfrugter. Hos Grøndals betyder Muslinger i escabeche; marineret muslinger i en olie-eddike lage med rødpeber, olie, peber og salt. Muslingerne har en cremet konsistens og skøn smag af friskt hav og syrlige noter.

    Vores skønne og faste muslinger er marineret i en let syrlig olie bestående af rød peberfrugt, hvidvinseddike, salt og olie. Marinaden har en lækker rødlig farve og er skøn som dressing til en salat eller til at dyppe sit brød i.

  • kr. 42,00
    En unik smagsoplevelse med fennikel og friskhed.
    Tunfilet med fennikel fra Santa Catarina og Grøndals. Bæredygtig skipjack-tun fra Atlanterhavet med et naturligt lavt indhold af tungmetaller, der er traditionelt stangfisket og pakket i BPA-fri dåser.

    Tunfilet med fennikel er en unik måde at præsentere tunfisk på. Den blide smag af fennikel giver ekstra bredde til den smagfulde tunfilet. Det er en smag der overrasker og sætter sig fast. Fennikel gror vildt på Azorerne, og er meget brugt i det traditionelle køkken på Azorerne, så det er nærmest en selvfølge, at den bliver brugt sammen med fisk. Smagen er anderledes for danske tunger, men vi kan love at den er fyldt med velsmag og Santa Catarinas høje kvalitet. Det er et produkt, der smager af Azorerne og den kulinariske historie øgruppen står for. Brug tunfilet med fennikel der hvor du normalt ville bruge tun, og nyd den spændende smag.

  • kr. 42,00
    Al den skønne smag fra chilipeberen uden det brænder

    Den lækre tunfilet i olivenolie og mild chili fra Santa Catarina og Grøndals. Bæredygtig stangfisket skipjack-tun fra Atlanterhavet med et naturligt lavt indhold af tungmetaller, der er traditionelt fisket og pakket i BPA-fri dåser.

    Tunfileten har her fået tilført smagen af lokalt dyrkede chilipebere fra den vulkanske jord på Azorerne. Den gode tun, sammen den milde, velafbalancerede chili og den dejlige portugisiske olivenolie skaber en skøn smagskombination. Chilipeberen som tunfileten er marineret med dyrkes på naboøen, så det er et produkt, der smager helt og holdent af Azorerne. Tunfileten kommer fra lokalt stangfanget tun og er forarbejdet med lokale ingredienser og lokale håndværkstraditioner. Den lækre smag af chiliolie og delikat tun er perfekt til en Salad Nicoise, der skal have lidt ekstra krydderi og smag. Den er selvfølgeligt bæredygtigt fisket og har et naturligt lavt indhold af tungmetaller. God smag med god samvittighed.

     

  • kr. 55,00kr. 100,00

    Saltede UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER – SALTEDE ANSJOSER ALLE KAN LIDE. De klassiske ansjosfileter er nænsomt renset, saltet og håndfileteret hvor efter de lægges på dåse med kvalitets olivenolie. Det sker altsammen i den lille nordspanske by Santoña, ansjos-byen over dem alle. (SKAL OPBEVARES KØLIGT MELLEM 5-12 C.)

    Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagsfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Ansjosfileterne er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. Ansjoser er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.