Bagsværd Lakrids

  • kr. 39,00

    Lys Symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Den guldvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd og overtrukket med lys chokolade.

    Classic Lakrids har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 90 gram.

  • kr. 39,00

    Grøn symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Rå ingefær skrælles og blendes, og røres derefter i lakridsen. Efter tørring udskæres lakridsen og overtrækkes med mørk chokolade.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 90 gram.

  • kr. 39,00

    Guld symfoni. 2 stk. stænger. Håndlavet dansk kvalitet. Den originale Salt Bagsværd Lakrids udskæres, og overtrækkes med Dulce – Karamelliseret hvid  chokolade.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 90 gram.

  • kr. 75,00

    Guld Symfoni en hyldest til en af vores bestseller lakridser SALT – lavet med det fineste salt fra Læsø! Hver enkelt lakrids er nøje overtrukket med vores nye DULCE – en karamelliseret hvid chokolade, der bringer en ny dimension til den velkendte saltede smag.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.

    Min. nettovægt: 125 gram.

  • kr. 27,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Sød er den milde version af det sorte guld fra Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salt er med det lokalproducerede grove sydesalt fra Læsø.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælke-protein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.