• kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

  • kr. 75,00

    Håndlavet dansk kvalitet. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd.

    Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.