Klassisk tysk Grauburgunder (Pinot Gris) med noter af æble, pærer og grapefrugt. Super lækker balance og frugtsmag.
2023 Josef Kohr, Ruppertsberg Grauburgunder Qualitätswein trocken, Pfalz Tyskland 750ml
kr. 145,00 – kr. 695,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 239,00
Et blend af Grüner Veltliner, Scheurebe, Weissburgunder, Neuburger, Welschriesling, Zweigelt med flere.
Druerne kommer fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium,” som betyder kongelig jord. Men beboerne i Gols har siden 1950’erne kaldt den for Korea. Judith lejede vinmarken tilbage i 2016 og valgte derfor også navnet til vinen.
Druerne har fået 4 dages skin kontakt og derefter lagret i 6 måneder i gamle fade. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed.
Vinen har noter af ananas, mandarin, passionsfrugt, tørrede urter både i duften og smagen.
-
kr. 275,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
EPEROSA 2022 MAGNOLIA 1941 SEMILLON
Magnolia Semillon fra Eperosa har vi haft i butikken de sidste 4 år. Alle årende har den været en af vores favorit vine, som vi gemmer på og åbner en sjældent gang når vi rigtig skal hygge.
Citron, saltvand og hvideblomster beskriver meget godt vinen. Den har en fantastisk let men fyldig følelse i munden. Blød, god syre og i perfekt balance.
Den er lavet på 100% Semillon fra vinmarken der ligger lige op og ned af vineriet og den vinmark kun Brett selv har lov til at skære til. Den er plantet tilbage i 1941 på en jordbund der har en blanding af granit og sand, 320m altitude. -
kr. 349,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.
