Håndlavet dansk kvalitet. Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
Bagsværd Lakrids – Mini plader 40g
kr. 27,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 75,00
Guld Symfoni en hyldest til en af vores bestseller lakridser SALT – lavet med det fineste salt fra Læsø! Hver enkelt lakrids er nøje overtrukket med vores nye DULCE – en karamelliseret hvid chokolade, der bringer en ny dimension til den velkendte saltede smag.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.
Min. nettovægt: 125 gram.
-
kr. 75,00
A – THE ORIGINAL var det aller første produkt Johan Bülow skabte, da han fik idéen om at overtrække lakrids med chokolade. Trods skepsis til idéen, så det populære produkt Lakrids A snart dagens lys. Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver er efter manges udsagn yderst vanedannende.
125g
-
kr. 75,00
Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
-
kr. 39,00
Grøn symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Rå ingefær skrælles og blendes, og røres derefter i lakridsen. Efter tørring udskæres lakridsen og overtrækkes med mørk chokolade.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.
Min. nettovægt: 90 gram.