Allerede i duften fornemmer man stor fylde men samtidig en sprødhed og en kølighed i ”cool-climate” stil. Her finder man aromatiske og mineralske nuancer af røde kirsebær, men også toner af solbær og brombær. Den mørke stil bliver bekræftet i smagen, hvor vinen afslører intense toner af syltede frugter, blommer, vanilje, bitter chokolade og en smule lakrids. Tro mod H3-vinserien slutter den med kølige, sprøde toner, og god mineralitet og tannin. Vinen vil egne sig perfekt til de fleste stegte, grillede eller braiserede kødstykker af svin, lam, kalv eller okse, og sammenkogte retter med lam eller vildt.
H3 Cabernet Sauvignon, Horse Heaven Hills, Columbia Crest
kr. 199,00 – kr. 350,00
BestillingsvareBeskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 3.349,00
Solaia 2016 skiller sig ud med en intens rubinrød farve og en ligeså intens aroma og fylde i næsen. Du får noter af moden frugt, primært brombær og blåbær med et strejf af balsamico, aromatiske urter og mynte. Her er også sødmefulde hint af chokolade og candyfloss deler opmærksomheden med krydrede indslag af hvid peber, som giver vinen en friskhed og kompleksitet. På tungen er vinen fyldig og indhylder hele munden med subtile og silkebløde tanniner, der giver vinen elegange, karakter og et exceptionelt frugtigt udtryk. Eftersmagen er lang, levende og meget vedholdende, hvilket i sig selv indikerer, at vinen har et virkelig godt lagringspotentiale.
-
kr. 275,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
EPEROSA 2022 MAGNOLIA 1941 SEMILLON
Magnolia Semillon fra Eperosa har vi haft i butikken de sidste 4 år. Alle årende har den været en af vores favorit vine, som vi gemmer på og åbner en sjældent gang når vi rigtig skal hygge.
Citron, saltvand og hvideblomster beskriver meget godt vinen. Den har en fantastisk let men fyldig følelse i munden. Blød, god syre og i perfekt balance.
Den er lavet på 100% Semillon fra vinmarken der ligger lige op og ned af vineriet og den vinmark kun Brett selv har lov til at skære til. Den er plantet tilbage i 1941 på en jordbund der har en blanding af granit og sand, 320m altitude.