Allerede i duften fornemmer man stor fylde men samtidig en sprødhed og en kølighed i ”cool-climate” stil. Her finder man aromatiske og mineralske nuancer af røde kirsebær, men også toner af solbær og brombær. Den mørke stil bliver bekræftet i smagen, hvor vinen afslører intense toner af syltede frugter, blommer, vanilje, bitter chokolade og en smule lakrids. Tro mod H3-vinserien slutter den med kølige, sprøde toner, og god mineralitet og tannin. Vinen vil egne sig perfekt til de fleste stegte, grillede eller braiserede kødstykker af svin, lam, kalv eller okse, og sammenkogte retter med lam eller vildt.
H3 Cabernet Sauvignon, Horse Heaven Hills, Columbia Crest
kr. 199,00 – kr. 350,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 335,00
Marchese Antinori Chianti Classico Riserva imponerer med en intens rubinrød farve. I aromaen får du noter af moden, rød frugt balanceret med hint af vanilje og krydderier. På tungen er vinen fyldig og afbalanceret, dyb og velsmagende med bløde og silkeagtige tanniner. En vin med ægte karakter og et fremragende udtryk for det lokale terroir, yderligere kendetegnet ved en lang og vedvarende finish og eftersmag.
Dette er 2. vinen til den kendte Supertocaner Tignanello.
Druerne er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
-
kr. 239,00
Et blend af Grüner Veltliner, Scheurebe, Weissburgunder, Neuburger, Welschriesling, Zweigelt med flere.
Druerne kommer fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium,” som betyder kongelig jord. Men beboerne i Gols har siden 1950’erne kaldt den for Korea. Judith lejede vinmarken tilbage i 2016 og valgte derfor også navnet til vinen.
Druerne har fået 4 dages skin kontakt og derefter lagret i 6 måneder i gamle fade. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed.
Vinen har noter af ananas, mandarin, passionsfrugt, tørrede urter både i duften og smagen.
-
kr. 395,00
Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.
Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg. -
kr. 295,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.