50% Grenache, 40% Syrah og 10% Mourvedre giver en smuk og intens farve og rige aromaer af røde frugter, sort peber og krydderier. Tanninerne er yderst delikate og silkeagtige. En rigtig saftig lækkerbisken.
2022 La Solitude, Côtes du Rhône
kr. 159,00 – kr. 260,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 199,00
Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.
Druesammensætningen er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
-
kr. 475,00
EBENEZER SHIRAZ – 95 POINT
“En utrolig seriøs rødvin, dyb, kompleks og intens. En overlegen vin”
Ebenezer er fra vinmarker plantet omkring 1951 og 1888-1912 i Barossa Valley.
En meget mørk og meaty rødvin med flotte tanniner og hints af lakrids, mineraler og en masse nelliker.
“A weave of pulverised rock tannin shapes the wine and pulls it through he palate away fro mincer, fleshy things into a long corkscrew of rocky chew and graphite-laden pucker”Callum er født og opvokset på Torbreck vineriet og dette er hans første årgang. Druerne i denne vin kommer fra en meget gammel vinmark, over 100 år. Callum er meget heldig at have adgang til de druer og vi er heldige at få lov til at importere den, som de eneste uden for Australien.
Kan gemmes i mange år
-
kr. 419,00
Marchese Antinori Chianti Classico Riserva imponerer med en intens rubinrød farve. I aromaen får du noter af moden, rød frugt balanceret med hint af vanilje og krydderier. På tungen er vinen fyldig og afbalanceret, dyb og velsmagende med bløde og silkeagtige tanniner. En vin med ægte karakter og et fremragende udtryk for det lokale terroir, yderligere kendetegnet ved en lang og vedvarende finish og eftersmag.
Dette er 2. vinen til den kendte Supertocaner Tignanello.
Druerne er Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
-
kr. 349,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.