Denne champagne er dejlig frugtig og byder på skønne noter af stenfrugter, som f.eks. fersken og mirabeller.
Den lægger dejligt mildt ud med bløde bobler, hvorefter den byder på dejlig fylde og slutter af med en behagelig syrlighed.
Navnet “Essence de Terroir” fortæller champagnens historie på flere niveauer.
Dels er den et udtryk for det terroir, den jordbund druerne er dyrket i ude i den lille by Vincelles i Marnedalen. Dels er fordelingen af druer brugt til denne champagne den samme, som fordelingen af familiens vinstokke på markerne; nemlig 70% Meunier, 15% Chardonnay og 15% Pinot Noir. Og så er den selvfølgelig også på et helt andet niveau et udtryk for familiens historie, deres arbejde med champagne og deres savoir-faire (know-how).
Perfekt til aperitif, ost og retter med kalvekød og fjerkræ.
Champagne: Essence de Terroir, Brut Tradition
Druer: 70% Meunier, 15% Pinot Noir, 15% Chardonnay
Dosage: Brut 7g / liter