Secret de Famille Rouge er lavet af Grenache Noir (60%) og Syrah druer, som kommer fra 25 år gamle vinstokke i den sydlige del af Rhône. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver derefter modnet på de samme tanktyper.Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.
Secret De Famillie, Paul Jaboulet Ainé, Cotes du Rhone, Frankrig
kr. 149,00 – kr. 600,00
BestillingsvareBeskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 295,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
En blend af 60% Grenache fra Stonegarden 1858 marken og Magnolia 1950 plantet med Mataro fra Hoffmann Sand Block, Ebenezer, den blev plantet i år 2000.
Krydret vin, frisk med lette tanniner, meget fyldig i frugten, med ikke tung. En flot forening af Rhone og Barossa.
Alkohol 14%
-
kr. 239,00
Et blend af Grüner Veltliner, Scheurebe, Weissburgunder, Neuburger, Welschriesling, Zweigelt med flere.
Druerne kommer fra en mark som hedder “Fürstliches Prädium,” som betyder kongelig jord. Men beboerne i Gols har siden 1950’erne kaldt den for Korea. Judith lejede vinmarken tilbage i 2016 og valgte derfor også navnet til vinen.
Druerne har fået 4 dages skin kontakt og derefter lagret i 6 måneder i gamle fade. Det er en vin med en fantastisk struktur og friskhed.
Vinen har noter af ananas, mandarin, passionsfrugt, tørrede urter både i duften og smagen.
-
kr. 349,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.
-
kr. 429,00
Denne chardonnay betragtes af mange som en slags New World-ikoner, men med en slående Old Word-stil. Vinene har haft stor gastronomisk succes og sælges på adskillige Michelin-stjernede restauranter rundt om i verden.
Størstedelen af vinen er gæret på franske fade, en mindre del på rustfrie ståltanke. Efter endt vinifikation fadlagres vinen i 9 mdr. på kun let ristede franske fade fra den anerkendte bødker, Francois Frere.
Smagen er intens, stilfuld og flot nuanceret hvidvin i absolut topklasse.