Secret de Famille Rouge er lavet af Grenache Noir (60%) og Syrah druer, som kommer fra 25 år gamle vinstokke i den sydlige del af Rhône. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver derefter modnet på de samme tanktyper.Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.
Secret De Famillie, Paul Jaboulet Ainé, Cotes du Rhone, Frankrig
kr. 149,00 – kr. 600,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 3.999,00
Matarocchio er fra Bolgheri godset, Guado al Tasso. 100 % Cabernet Franc.
Stærk begrænset antal i Danmark og yderst sjælen vin.
Matarocchio 2016 viser en stor aromatisk kompleksitet med noter af mørk bærfrugt og chokolade, eksotiske krydderier og ristet kaffe. Vinen er fyldig i munden, levende og med en lang vedholdenhed og eftersmag.
-
kr. 149,00 – kr. 700,00
Egen import
Dejlig Bourgogne Chardonnay fra Cyril Gautheron i Chablis.
Duften har nuancer af citrus, lime og eksotiske frugter. Smagen er tør og frisk med god frugt.
Cyril Gautheron er et lille Chablis-hus som vi selv tager vin hjem fra. Udover Chablis laver han også Bourgogne Blanc.
-
kr. 215,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
Magnolia Blanc bliver produceret med druer fra 2 forskellige plantninger. 90% kommer fra Semillion vinstokke fra 1941 og 10% fra vinstokke fra 1971. Vinmarkerne dyrkes økologisk, der går får på markerne hele vinteren og græsser dagen lang og holder vinstokkene fri for græs og ukrudt. Jordbunden er meget sandet.
Druerne bliver håndplukket på fire forskellige dage, for at øge sukkerindholdet. Fermentere i gamle franske fade i 20 mdr.
Duft af lemon, grapefrugt og svag duft af østers, salt. Meget mineralsk og fyldig vin. Smager af grønne æbler, citrus, lidt grøn og kølig i stilen. Skøn til østers med masser af citron.
Alkohol 12%
-
kr. 295,00
Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.
Har mest lyst til at beskrive den som han selv gør:
” God vinter med let regn og en varm januar, kølig februar som giver en langsommere modning af druerne. Håndplukket i perioden 9. til 12. marts. Vild gæring åbne fade og åbne kar.. 61% hele klaser, lagret i 11 måneder på franske fade hvor en 1/3 var nye fade. Ufiltreret.”
En vild skøn Pinot Noir fra Australien som varmt kan anbefales.