Få en himmelsk smagsoplevelse med vores gelatinefri mango/passion vingummi af bedste kvalitet. Disse fristende vingummier er omgivet af premium hvid chokolade og rullet i ufortyndet mango og passion pulver, der tilføjer en ekstra dimension af autentisk frugtsmag. Uden kompromis på kvaliteten, er disse vingummier et perfekt valg for chokoladeelskere. Forkæl dig selv med vores 100 % gelatine frie delikatesser, der er skabt med omtanke for smag og etisk bevidsthed.
The Original Box, Chocolate Coated Winegums `Mango Passion´ SNACK PACK
kr. 39,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 39,00
Lys Symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Den guldvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd og overtrukket med lys chokolade.
Classic Lakrids har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.
Min. nettovægt: 90 gram.
-
kr. 140,00
Er man livsnyder, er god kaffe som regel en del af hverdagen. Lakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund ‘Kieni’, placeret i hjertet af Kenya. Kaffebønnernes risteprofiler er nøje udvalgt til udviklingen af Lakrids C, på baggrund af deres frugtige og blomsterlige noter. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes – den ekstraordinær kaffeoplevelse for enhver connoisseur.
295g
-
kr. 39,00
Grøn symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Rå ingefær skrælles og blendes, og røres derefter i lakridsen. Efter tørring udskæres lakridsen og overtrækkes med mørk chokolade.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.
Min. nettovægt: 90 gram.
![](https://usercontent.one/wp/www.mosberg.dk/wp-content/uploads/2024/04/wwwshop-45-150x150.png)