Få en himmelsk smagsoplevelse med vores gelatinefri mango/passion vingummi af bedste kvalitet. Disse fristende vingummier er omgivet af premium hvid chokolade og rullet i mango og passion pulver, der tilføjer en ekstra dimension af autentisk frugtsmag. Uden kompromis på kvaliteten, er disse vingummier et perfekt valg for chokoladeelskere. Forkæl dig selv med vores 100 % gelatine frie delikatesser, der er skabt med omtanke for smag og etisk bevidsthed.
The Original Box, Chocolate Coated Winegums `Mango Passion´
kr. 59,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 75,00
A – THE ORIGINAL var det aller første produkt Johan Bülow skabte, da han fik idéen om at overtrække lakrids med chokolade. Trods skepsis til idéen, så det populære produkt Lakrids A snart dagens lys. Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver er efter manges udsagn yderst vanedannende.
125g
-
kr. 39,00
Lys Symfoni. Håndlavet dansk kvalitet. Den guldvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd og overtrukket med lys chokolade.
Classic Lakrids har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den størkner natten over. Herefter udskæres den og føres gennem et slør (eller gardin) af flydende chokolade. Efter tørring er den klar til at blive spist.
Min. nettovægt: 90 gram.
-
kr. 75,00
Håndlavet dansk kvalitet. Den prisvindende Bagsværd Lakrids Classic er fremstillet i Bagsværd.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
-
kr. 75,00
Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Sød er den milde version af det sorte guld fra Bagsværd.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
![](https://usercontent.one/wp/www.mosberg.dk/wp-content/uploads/2024/04/wwwshop-43-150x150.png)