Zweigelt fra Johanneshof Reinisch har en meget lækker duft af røde bær, med let krydrede toner. Smagen er sprød, struktureret og harmonisk, med en god mineralitet til sidst. Den må gerne serveres køligere (16 °C) end normalt for en rødvin. Brug den til svinekød, lam, kalv, fuglevildt, pasta- og risottoretter.
ZWEIGELT, Thermenregion, Johanneshof Reinisch, ØKO
kr. 145,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 429,00
Anthony og hans kone, Olive, vinmager Emul Ross og vindyrker Johan Montgomery er fuldstændig dedikerede til at udtrykke Hamilton Russel Vineyards terroir i deres vine. De små produktioner og den store efterspørgsel på verdensplan gør dog, at de elegante og unikke Pinot Noir og Chardonnay er svære at få fingrene i.
Druerne håndhøstes og sorteres, hvorefter de gennemgår gæringsprocessen på franske egetræsfade. Efter gæringen overføres vinen til delvist nye 228 liters fade, hvor den færdiglagrer i ca. 9 måneder, inden den tappes på flaske og frigives til salg. -
kr. 275,00
Egen import!
Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine.
Magnolia Blanc bliver produceret med druer fra 2 forskellige plantninger. 90% kommer fra Semillion vinstokke fra 1941 og 10% fra vinstokke fra 1971. Vinmarkerne dyrkes økologisk, der går får på markerne hele vinteren og græsser dagen lang og holder vinstokkene fri for græs og ukrudt. Jordbunden er meget sandet.
Druerne bliver håndplukket på fire forskellige dage, for at øge sukkerindholdet. Fermentere i gamle franske fade i 20 mdr.
Duft af lemon, grapefrugt og svag duft af østers, salt. Meget mineralsk og fyldig vin. Smager af grønne æbler, citrus, lidt grøn og kølig i stilen. Skøn til østers med masser af citron.
Alkohol 12%
