Det er først og fremmest frugtkoncentrationen, kompleksiteten og strukturen, som kendetegner Barolo Dagromis 2017. Vinen har en meget intens rubinrød farve. I duften finder man karakterer af tørrede blomster, vilde roser, læder og hvidt peber. Den meget koncentrerede og kødfulde smag afslører toner af brombær, lakrids, hvidt peber og diskrete nuancer af træ og skovbund samt lidt mynte til sidst. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybden og fedmen kommer mere frem i vinen. Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and og vildt samt til kraftige oste.
Dagromis, Barolo, Angelo Gaja
kr. 799,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 225,00
Michael Hall er
Vinen er produceret på 2 marker i Lenswood og Piccadelly i Adelaide Hills, gæring og lagring er dels gjort i små fade ( Lenswood) og i stål tanke ( Piccadelly)
Lagring foregår i 9 måneder.
Super kompleks i næsen – Utrolig fyldig og intens med lidt egetræ, der harmonerer med den rigelige frugt – stikkelsbær, litchi, kiwi. En nærmest ambitiøs vin, som du måske ikke skal vælge, hvis du forventer klassisk Sauvignon Blanc.
-
kr. 195,00 – kr. 1.000,00
Egen import
Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance med god mineralitet.
Den er god sammen med østers, seafood, salater og lette retter.
Chablis er geografisk mellem Paris og Dijon i nordlige del af Bourgogne. Domaine Gautheron er familieejet og det er 7. generation som laver vinene nu. I dag ejer familien over 25 hektar hvor 6 af dem er i Premier Cru områderne. De laver deres vine efter den traditionelle Bourgogne stil men også med nye tiltag i produktionen.
