Elg Gin bliver lavet på Stone Grange Destilleri ved Esrum Sø, ikke langt fra Gilleleje.
Elg Gin No. 1 er en krystalklar allround gin. Den er baseret på enebær, korianderfrø og danske gulerødder. Smagen er domineret af enebær.
DE 3 BOTANICALS
De tre botanicals destilleres på forskellig vis, for at opnå perfekte destillater med bedst mulig duft og smag. Specielt korianderfrø har mange uønskede smagskomponenter, der fjernes under destillationsprocessen. De danske gulerødder destilleres en gang om året i slutningen af juli.
DEN PERFEKTE SERVERING
Elg Gin No. 1 er perfekt til cocktails, men den kan dog også drikkes rent. Den kan blandes med de fleste tonic vand til en GT. På grund af den høje mængde af enebær bliver en GT opaliserende.
Elg Gin bliver lavet på Stone Grange Destilleri ved Esrum Sø, ikke langt fra Gilleleje.
Elg Gin No. 4 er som Elg No. 1 baseret på enebær, koriander og gulerod, men tillige er der anvendt et ekstrakt af violette gulerødder. Gulerødderne kommer fra Lammefjorden i Odsherred.
VIOLETTE GULERØDDER
I juli måned ankommer de friskoptagne violette gulerødder til destilleriet, der straks lægges i blød i 50% stærk sprit. Ganske langsomt bliver spritten mere og mere violet. Samtidig falder alkoholprocenten, da spritten også trækker vand ud af gulerødderne. Efter 1 uge sigtes gulerødderne fra og det violette udtræk filtreres. Resultatet er et udtræk på 38 % alc. vol., der indeholder en bred vifte af smag og aromastoffer.
DEN PERFEKTE SERVERING
Elg. No. 4 er en gin der kan nydes med is og tonic og lidt appelsin, men passer også fortrinligt sammen med vermouth som en dry Martini. Når der tilsættes Tonic eller Martini til Elg Gin No. 4 ses et svagt farveskift til pink.
Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt.
Dette er en anderledes rye whisky. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg og destillering på pot still giver en smooth, frugtig og fyldig whisky.
Vol 48% – 70 cl
Snaps fra Thornæs Destilleri hedder Falkendal – opkaldt efter gården i Kagerup. Snapsen er især kendetegnet ved dens fyldighed & varme, og man forsøger altid at ramme en god kombination af bær og krydderier efterfulgt af en fin sødme til at afrunde smagen.
Falkendal Snaps – Gylden: En varm og fyldig brændevin med noter af appelsin, æble og fennikel. Smagen er rund med god sødme og en dejlig, varmende eftersmag. Kan nydes til enhver lejlighed, men er især velegnet til det store frokostbord.
Du er der næsten... Du har allerede foden
indenfor døren i gruppen
- du mangler bare lige en ting!
Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor jeg sender dig tips, tricks og undervisning om vin og selvfølgelig er du den første der får besked når jeg har et nyt spændende produkt i butikken
Er du over 18?
Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.