Smagekasse – Sommer version 6 fl

Original price was: kr. 692,00.Current price is: kr. 550,00.

6 Dejlige flasker vin, samlet i en kasse.

 • Croft Pink port – Douro, Portugal

  Croft Port er et godt eksempel på at tradition ikke står i vejen for innovation. Croft har altid været kendt for at være helt i toppen på deres traditionelle og legendariske Vintage Port, men er samtidig innovative som få. Ikke alene var Croft Port den første til at producere en helt ny kategori i portvin, nemlig Pink Port.

  Du kan sagtens nyde vinen som den er, men Croft Pink Port er også suveræn til en drink. Prøv f.eks. med Tonic, lidt Lime og et mynteblad.

 • Fleur d’été Rose – Syd Rhone, Frankrig

  Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

  Duften er indbydende med lækre noter af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

 • Dr Joseph Kohr, Riesling – Pfalz, Tyskland

  JK har dyrket vin i mere end 300 år. Alle varianter af druer som JK laver vin på, stammer oprindeligt fra Pfalz og de dyrker det hele meget ´hands on´, uden de store maskiner. Vinmarken ligger på vest siden af Rheingraben bjerget, på et tyndt lag grus/sten hvor jorden under er fyldt med ler. Området er kendt for de gennemsnitlige varmere temperaturer og mindre regn.

 • Celeste, vino bianco – Italien

  Skøn italiensk hvidvin lavet på Malvasia og Trebbiano. Frisk og sprød stil med et fint strejf af eksotiske frugter som fersken, abrikos og citron. Behagelig og harmonisk eftersmag. Frisk og charmerende hvidvin med elegant mineralitet.

  Vinen egner sig perfekt til sushi, salater, fjerkræ, lette tapasretter eller blot et glas i godt selskab.

 • Bachiller roble – Ribera del Duero, Spanien

  Opulent, kompleks, og yderst vellavet Ribera del Duero fra højtbeliggende vinmarker (6-900 meters højde) i Cuenca del Riaza i Fuentecén-området, hvilket bevirker en længere modningsperiode for druerne og dermed større kompleksitet og dybde i smagen. Vinen er lavet på 15-40 år gamle Tempranillo vinstokke, der sammen med 3 måneder på fad giver en rustik, krydret og klassisk Ribera-smag. Perfekt til kraftigere/krydrede retter med okse, lam og tapas.

 • Celeste Vino Rosso – Italien

  Herlig italiensk rødvin baseret på Sangiovese, Primitivo og Merlot, hvilket bevirker en harmonisk og frugtig vin. Let og krydret stil, med et harmonisk strejf af kirsebær, brombær og solmodne hindbær. Flot og charmerende fylde og med dejlig lethed der fylder oplevelsen fra start til slut. Vinen slutter med en lang fyldig eftersmag.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Smagekasse - Sommer version 6 fl

Original price was: kr. 692,00.Current price is: kr. 550,00.