• kr. 799,00

    Det er først og fremmest frugtkoncentrationen, kompleksiteten og strukturen, som kendetegner Barolo Dagromis 2017. Vinen har en meget intens rubinrød farve. I duften finder man karakterer af tørrede blomster, vilde roser, læder og hvidt peber. Den meget koncentrerede og kødfulde smag afslører toner af brombær, lakrids, hvidt peber og diskrete nuancer af træ og skovbund samt lidt mynte til sidst. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybden og fedmen kommer mere frem i vinen. Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and og vildt samt til kraftige oste.

  • kr. 89,00

    Dejlig frisk chardonnay, meget frugtagtig og let sødme. Perfekt til terassen og til let fisk.

  • kr. 95,00

    Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

  • Original price was: kr. 866,00.Current price is: kr. 650,00.

    6 Dejlige flasker vin, samlet i en kasse og klar fragtfrit til dig.

    • Tesoro, Malvasia og Trebbiano fra Syd Italien
    • Butler the Bear, Chardonnay fra Californien USA
    • Michael Hall Sang de Pigeon Pinot Noir fra Barossa Valley Syd Australien
    • La Solitude, Côtes du Rhône Villages Reserve fra Nord Rhone Frankrig
    • Dr. Joseph Kohr, Porta Vinea fra Pfalz Tyskland
    • Passi Reali Appassimento Rosso Organic fra Abruzzo Italien
  • kr. 145,00kr. 650,00

    Frisk og frugtig aroma med noter af pære, banan, gule blomster og kiwi. Elegant syre og balance.

  • kr. 439,00

    I duften fornemmer man friskheden og mineraliteten fra Vermentino (citrusfrugter, melon), som harmonerer fint med nuancer af mirabeller, abrikoser, ferskner fra Viognier. I smagen har vinen god tørhed og mineralitet kombineret med meget frugtrige karakterer. Det er en udpræget vin til gastronomien, meget aromatisk, kompleks og appetitvækkende.

  • kr. 119,00

    Super skøn, let og dejlig frugtig chardonnay fra Californien. Lagret udelukkende på ståltank.

  • kr. 119,00
    Masser af solmodne sommerbær i duft og smag. Blød og rund ”Zin”. Hertil fine vanilje- og røgede toner fra fadlagringen. Der er tryk på bærfrugten, men friskheden er bekræftende.
    De gamle fade, giver mere frugtsmag, bløde tanniner og beholder farven.
    Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
    En vin der klarer alle de krydrede kødretter af okse, vildt eller lam!
  • kr. 89,00
    En vin der er meget aromatisk i duften med toner af blommer og kirsebær men også krydrede nuancer af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtrig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær. Eftersmagen er meget harmonisk. Vinen slutter som den startede, med karakter af kirsebær.
    Der er kun let tørhed i denne vin og derfor meget mere rund og fyldig end hvis der havde være træfade med ind over. Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
    Server den sammen med f.eks. gratinerede grøntsagsretter, pastaretter eller risottoer eller til milde kødretter. Serveringstemperatur: 16-18°C.
  • kr. 225,00

    Utopia 2015

    Druer: 100% Rondo

    Vinifikation: 15 måneder på amerikanske barriques

    Intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis

  • kr. 250,00

    Utopia rødvinene er alle lavet på 100 % Rondo og fadlagret på fortrinsvis nye barriques

    Vinifikation: 22 måneder på nye amerikanske barriques

    Priser/Medaljer: SØLV medalje til Dansk Vinshow 2013 og BRONZE medalje til International Food Contest 2013

  • kr. 429,00

    Denne chardonnay betragtes af mange som en slags New World-ikoner, men med en slående Old Word-stil. Vinene har haft stor gastronomisk succes og sælges på adskillige Michelin-stjernede restauranter rundt om i verden.

    Størstedelen af vinen er gæret på franske fade, en mindre del på rustfrie ståltanke. Efter endt vinifikation fadlagres vinen i 9 mdr. på kun let ristede franske fade fra den anerkendte bødker, Francois Frere.

    Smagen er intens, stilfuld og flot nuanceret hvidvin i absolut topklasse.

     

  • kr. 215,00kr. 350,00

    Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

    Frisk, frugtig og masser af røde bær

     

  • kr. 295,00

    Egen import!

    Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine. 

    En blend af 60% Grenache fra Stonegarden 1858 marken og Magnolia 1950 plantet med  Mataro fra Hoffmann Sand Block, Ebenezer, den blev plantet i år 2000.

    Krydret vin, frisk med lette tanniner, meget fyldig i frugten, med ikke tung. En flot forening af Rhone og Barossa.

     

    Alkohol 14%

  • kr. 169,00

    Ermacoras Pinot Grigio er et skoleeksempel på hvordan seriøst markarbejde lønner sig i kælderen. Ved at høste forholdsvis tidligt, sammenlignet med andre producenter, beholder man den syre i druerne der er så vigtig på disse kanter. For selvom markerne ligger køligt, så kan temperaturen alligevel blive ret høj. Jo højere temperatur des mere modenhed og slutteligt højere alkohol. Hos Ermacora forsøger man at holde alkohol procenten ned og laver friske, lette vine der er behagelige at drikke. Pinot Grigio viser sig præcist i denne stil. Frisk, en anelse krydret og utrolig saftig. Det er grønne nuancer der går igen hele vejen og det er en ægte tørstslukker. Den perfekte terrassevin, aperitif eller hyggevin man ikke behøver mad til.

  • kr. 299,00

    10% Bourboulenc 10% Clairette 65% Grenache Blanc/Garnacha blanca 5% Marsanne 5% Roussanne 5% Viognier

    Bag ”Clos Saouma” i Châteauneuf-du-Pape finder man Rotem og Mounir Saouma, og som siden 1999 også har produceret Bourgognevine af en ganske særlig karat i deres (første) firma – ”Lucien le Moine” i Beaune. Før købet af markerne i Châteauneuf-du-Pape havde tanken om selv at eje vinmarker og dyrke druer gennem længere tid strejfet Rotem og Mounir, men muligheden for at købe vinmarker i Bourgogne opstår sjældent, og priserne har efterhånden karakter af utilnærmelighed (!), når endelig en parcel bliver sat til salg. I 2007 besluttede de sig derfor for at lede efter vinmarker i Châteauneuf-du-Pape, som er det område uden for Bourgogne, de har størst veneration for. Hjulpet af et par af deres venner i området, fandt de i 2009 2 ha. til salg af vinmarken Pignan, nær Rayas i Courthézon – i et af de bedste områder i Châteauneuf-du-Pape. Lidt senere lykkedes det at købe yderligere fire såkaldte lieux-dits (parceller med eget navn), således at ejendommen i dag er på i alt 6 ha.

    En ejendom med vinificerings- og modningsfaciliteter blev fundet i Sérignan-du-Comtat, nær byen Orange i AOP Côtes-du-Rhône, hvortil også hører 9 ha. omkringliggende jord, som Rotem og Mounir har beplantet med ikke mindre end 11 forskellige druesorter. Disse druer er grundlaget for Inopia Blanc og Inopia Rouge, der laves efter den samme succesrige opskrift, som de anvender over for alle deres øvrige vine: Skrap selektering af druer, 7-10 dages kold macerering, fadgæring, sen og langstrakt malolaktisk gæring, lang modningsperiode (20 måneder) på deres lie (bundfald) i fade af 228 eller 500 l., ingen omstikning, minimal tilsætning af svovl, ingen klaring, filtrering eller pumpning.

    Mounir og Rotem er helt klart fortalere for økologi men er blot ikke tilhængere af certifikater, hvilket Mounir udtrykker således: ”We do our work with LOT OF LOVE FOR NATURE, no herbicide, no insecticide, we do our compost etc., but no certificate”…!