Kan du forestille dig en bedre måde at nyde december på end med 24 dage fuld af unikke smagsoplevelser? I Bülow lakrids kalenderen har de samlet dine favoritter og tilføjet nye, spændende smage, perfekt til at dele med en du har kær så I sammen kan skabe søde, magiske minder. Præsenteret i fuldt genanvendelig emballage giver kalenderen dig muligheden for at gøre december en smule mere speciel.
Lakrids by Bülow Julekalender
kr. 375,00
Beskrivelse
Relaterede varer
-
kr. 99,00
Færdigblandet rødvinsgløgg – 72% rødvin glødet med julens varme krydderier og juice fra blåbær og tranebær. Blåbærret er en smag man forbinder med Norden, hvor det vokser mange steder. Det har været en udfordring at anvende i kombination med rødvin, fordi blåbærret har en tendens til at tørre munden ud. Tranebærret tilfører friskhed til gløggen når den varmes. Jeg har lagt al min energi og smagskompetence i at finde frem til den rødvin, som i balance med blåbær, tranebær og krydderier giver gløggen den rene smag. Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65° og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.
-
kr. 199,00 – kr. 775,00
Croft Special Reserve Port er en blanding af port som har ligget på fad I 3 til 4 år. Den er kompleks, frisk aromaer og smagsnoter.
Denne port er der power i – modne blåbær med et snært af krydderier og fad. Blomme og kirsebær kommer frem sammen med en blød mørk chokolade smag. Virkelig fin balanceret port.
Drik den kølig til desserter, evt. med mørk chokolade og bær eller ost f.eks. cheddar.
-
kr. 99,00
MALENES GLØGG Færdigblandet rødvinsgløgg m/kirsebær. Vegansk 10% vol.
Rødvinsgløgg med kirsebær og julekrydderier Som nyeste skud på stammen finder du min færdigblandede rødvinsgløgg – 75% rødvin tilsmagt med saft fra kirsebær og en mere moderat krydderiblanding, der gør den drikbare fra oktober til marts. I denne gløgg har jeg bevidst arbejdet med lavere sødme – en gløgg til de som mest drikker gløgg af pligt eller som ønsker mindre sødme. Den fremstår som den tørreste af mine gløgg lidt på linje med en Glühwein. Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65° og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen. -
kr. 99,00
Malenes Gløgg med æble og julekrydderier
Malenes færdigblandet gløgg – 70% hvidvin glødet med julens varme krydderier. Malenes Gløgg er min fortolkning af krydret vin efter nordisk tradition. Gløggen er lavet på base af hvidvin og æblejuice. Æblet hører juletiden til og skaber friskhed og balance til den afstemte sødme. Gløggen er tilsmagt med krydderier bl.a; orangeskal, kardemomme, og ingefær. Kort sagt; ren, vinøs og varmende.
