• kr. 549,00

    Jk´s top Pinot Noir. Virkelig flot, elegant og powerfuld. 30 måneder på fad, denne Pinot Noir har intens duft af bær, de typiske Pinot Noir noter som kirsebær sammen med tobak, læder, salt og lakrids. Vinen er ufiltreret og har potentiale til at gemmes væk i kælderen i mange år men smager også fantastisk ung.

  • kr. 249,00

    Jk´s top Pinot Noir. Virkelig flot, elegant og powerfuld. 30 måneder på fad, denne Pinot Noir har intens duft af bær, de typiske Pinot Noir noter som kirsebær sammen med tobak, læder, salt og lakrids. Vinen er ufiltreret og har potentiale til at gemmes væk i kælderen i mange år men smager også fantastisk ung.

  • kr. 185,00

    Den 8´ende drue i Alsace. Auxerrois er en drue som giver smag af modne kvæder og pærer sammen med smag af valnødder og karamel. Den har modnet på 600l fade og i følge JK er det en perfekt hvidvin til mad med gorgonzola eller bagt laks. Denne vin kan gemmes i længere tid.

  • kr. 145,00

    Klassisk tysk Grauburgunder (Pinot Gris) med noter af æble, pærer og grapefrugt. Super lækker balance og frugtsmag.

  • kr. 245,00

    JK´s top riesling fra Ruppertsberger Nußbien, som har været en del af familien i over 200 år. Det er deres top riesling lokation pga den østlige vending af vinmarken, som får den første varme fra solen om morgenen og varmer jorden op stille i løbet af dagen. Det er gamle vinstokke som er plantet på en sand/sten jordbund. Den har ligget på fad så giver en god dybde sammen med den friske riesling karakter. Dette gør den også super god til at servere til mad.

  • kr. 159,00

    Delikat riesling som kommer i 1L flaske. Virkelig god balance mellem sødme og syre. Citron, æble og ferskener er noter man kan forvente at smage. Vinen er perfekt til at nydes som den er eller server den med frisk fisk og/eller grønsager.

  • kr. 125,00kr. 600,00

    Navnet ”Le Tigre” (tigeren) er valgt til denne vin, fordi den besidder en styrke og en balance, som er klassisk for netop en tiger. Vinen er lavet på Carignan (35%), Grenache Noir (35%) og Syrah (30%) fra flere parceller på ejendommen. Høsten foregår manuelt, og druerne bringes til kælderen i små kasser for at undgå masning og oxydering. Carignan gæres i hele klaser i tryktanke (macération carbonique), mens Grenache og Syrah bliver afstilket og gæret på ståltanke. Vinene modnes separat i 12 måneder på tank, og aftapningen foregår umiddelbart efter sammenstikningen og en ganske let filtrering, for at optimere aromaen og smagen.

    Farven er mørk og dyb, og i duften finder man koncentrerede nuancer af modne hindbær, solbær og brombær samt krydrede toner, som hurtigt udvikler sig med iltning i glasset. I smagen er vinen struktureret og meget fyldig med noter af engelsk lakrids og bitter chokolade. Den virker dog samtidigt ret delikat og velouragtig, med god finesse og friskhed, så den efterlader et meget charmerende indtryk. Server den til and, lam eller okse. Prøv den også til fx pastaretter. Giv vinen lidt tid i en karaffel inden servering.

  • kr. 139,00kr. 650,00

    Kompleks og yderst vellavet Ribera del Duero fra højtbeliggende vinmarker (6-900 meters højde) i Cuenca del Riaza i Fuentecén-området, hvilket bevirker en længere modningsperiode for druerne og dermed større kompleksitet og dybde i smagen. Vinen er lavet på 15-40 år gamle Tempranillo vinstokke, der sammen med 3 måneder på fad giver en rustik, krydret og klassisk Ribera-smag.

    Ungdommelig bouquet med toner af kirsebær, solbær, marcipan og vanilje. I smagen finder du noter af lakrids, violer, solbær, brombær, peber og en smule tobak samt en elegant underliggende note af træ – fra fadlagringen. Eftersmagen er lang, delikat og harmonisk.

    Nyd den i store glas og gerne til kraftigere/krydrede retter med okse, lam og tapas samt asiatisk-inspirerede retter.

  • kr. 119,00kr. 300,00

    Villa Barcarolis Trebbiano d’Abruzzo er en ren og vellavet økologisk hvidvin fra Abruzzo i det centrale Italien.

    Den udmærker sig med sarte æbleblomst- og kamilleblomstnoter samt en gul citrus, æble- og ananaspræget frugt. I munden opleves en fin fylde og en friskhed, der løfter afslutningen.

    Særdeles velegnet til fisk og skaldyr, risotto og lækre pasta- og grøntsagsretter.

    Om Huset:

    Vingården dyrker udelukkende den grønne sort Trebbiano og blå Montepulciano-druer, og der laves blot tre vine, en Trebbiano d’Abruzzo DOP, Montepulciano d’Abruzzo DOP og en Montepulciano d’Abruzzo Riserva. De unge vine er saftige og velsmagende, mens Riservaen har et dybere og mere struktureret, modent udtryk.

    Villa Barcarolis Trebbiano d’Abruzzo adskiller sig med sin karakterfuldhed fra det store hav af i bedste fald ret neutralt smagende hvidvine, der frigives under denne DOC, som stammer fra 1972.100% Trebbiano d’Abruzzo; der håndhøstes primo oktober. Vinen fremstilles med koldgæring på temperaturstyrede ståltanke og lagres i ca. 3 måneder på ståltank før aftapning, for at bevare den rene, friske primærfrugt.

  • kr. 119,00kr. 300,00

    Villa Barcaroli Montepulciano d’Abruzzo har en dyb rubinrød farve. Det er en skønt varietaltro Montepulciano d’Abruzzo, der er lavet i en charmerende stil og med større elegance end det vanligvis ses for denne vintype.
    En indsmigrende frugt med noget mere finesse og elegence end man typisk ser for denne drue. En hjertelig vin med rigtig god “value for money”

    Krydderier, kirsebær, blommer, letsyltede jordbær og hindbær
    Passer perfekt til Maccheroni alla chitarra med ragù af lam, Stegt og grillet rødt kød, Porchetta abruzzese

    Denne familieejendom er for nylig blevet erhvervet af Massimiliano og Walter Bartolomei, der også ejer vinbruget Ciù Ciù i Marche (grundlagt af familien i 1970). Villa Barcaroli er en smuk, gammel villa i landejendomsstil fra 1700-tallet, der ligger midt blandt vinmarkerne, og den står for at skulle gennemgå en omfattende renovering, men i kælderen opbevares nogle af ejendommens vine helt tilbage til 1954. Villaen ligger i regionen Abruzzerne, som har kyststrækning ud mod Adriaterhavet, i kommunen Controguerra, ikke langt fra byen af samme navn, og kommunen hører til i regionens nordligste del, ikke langt fra kysten.

  • kr. 99,00

    Enkel, stilren og helt forrygende – Parey Dumont er inspireret af de traditionelle sydfranske ’Domaines’. Serien af vine i førsteklasses kvalitet stammer fra en vision om at vise druen selv i al dens herlighed – og udvikle de karakteristiske smage, der knytter sig til hver druevariant. I dette tilfælde en frugtig og læskende rosé. Kompleks og livlig – og frugt frem for alt – serien udviser en enkel, nøgtern og aldeles fremragende refleksion af jordbunden i det sydlige og sydvestlige Frankrig.

  • kr. 99,00

    Førsteklasses Chardonnay – sprød og helt forrygende med en sofistikeret næse af citrusaromaer og frisk pære samt strejf af hvide blomster og honning.

  • kr. 99,00kr. 495,00

    Intens og aromatisk Pinot Noir med fløjlsbløde tanniner og masser af mørk frugt i både bouquet og smag. Aldeles forrygende sammen med and, pasta og gode venner.

  • kr. 149,00

    God ledsager til mad

    Effervescent egner sig som aperitif sammen med østers au naturel, torsk ceviche med lime, koriander og chili. Du kan også nyde den sammen med en forret med kammuslinger, grønne ærter og brunet smør. Vi har også lavet den mousserende til fejring – så tøv ikke med at poppe den under en festlig begivenhed.

    ARENSBAK Effervescent er det brusende vinøse non-alcoholic alternativ. En delikat og avanceret drik baseret på vores omhyggeligt udvalgte grønne te (kombucha). Den har en fin struktur og afbalanceret syre. Effervescent urteagtige duft og aroma stammer fra stikkelsbær, fersken og citrongræs. Den har en forfriskende saftighed, afbalanceret medeg, der giver en tør mundfornemmelse og en lang eftersmag.

    ARENSBAK Effervescent serveres afkølet i et vinglas ved 8-10 C. Hvis du ikke drikker hele flasken, kan den opbevares i køleskabet med en champagne-prop i et par dage.

  • kr. 149,00

    God ledsager til mad

    ARENSBAK Rosé har tilstrækkelig struktur til at komplimentere skaldyr som grillede jomfruhummere med hvidløg, moules frites eller lobster rolls. Den passer også godt sammen med salater bestående af burrata, friske tomater, pinjekerner og en god olivenolie. Til sidst vil vi virkelig anbefale dig at prøve den med vores sommelier Emilie’s sommerfavorit: jordbærsalat med saftige tomater, nye ærter, rosa peber, havsalt og olivenolie.

    Rosé saftighed og blomsteragtige karakter stammer fra brugen af grøn te (kombucha). Den har aromaer af skovfrugter og en duft af pink peber, hibiscus og rose. Den er silkeblød, men stadig sprød med en rund og lang eftersmag. Vi har forsigtigt tilsat bobler for at forbedre smagsoplevelsen.

  • kr. 139,00

    En god ledsager til mad

    ARENSBAK Red passer godt til f.eks. en velhængt rød bøf, braiserede svinekæber, svamperisotto og kraftige vegetariske retter. Men den kan også nydes uden mad. ARENSBAK Red serveres afkølet i et vinglas ved 12-14 grader. Tag flasken ud af køleskabet 30 minutter før servering, og lad den åbne sig i glasset, inden den nydes. Hvis du ikke drikker hele flasken, kan den opbevares i køleskabet i op til 2 uger uden at miste smag.

    ARENSBAK Red er et vinøst, ikke-alkoholisk valg. En fermenteret gourmetdrik baseret på vores fermenterede sorte Yunnan te (Kombucha). ARENSBAK Red har de vinøse noter, som du allerede kender fra vinens verden. Den har en duft af skovbund, svampe og muld samt lakrids, bagte jordbær og egetræ. Den er fløjlsblød og frugtig med en tør mundfornemmelse, hvilket giver en afrundet og lang eftersmag. Den er næsten som vin. Så skænk dig selv et glas og nyd en helt ny smag og få uperfekt vinoplevelse.