• kr. 749,00

    Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale.

    Magari tager meget plads smagsmæssigt og bør derfor serveres med retter, som kan give den modstand: Lammekød, vildt, okse eller kraftige hvid- eller rødskimmeloste.

  • kr. 799,00

    Det er først og fremmest frugtkoncentrationen, kompleksiteten og strukturen, som kendetegner Barolo Dagromis 2017. Vinen har en meget intens rubinrød farve. I duften finder man karakterer af tørrede blomster, vilde roser, læder og hvidt peber. Den meget koncentrerede og kødfulde smag afslører toner af brombær, lakrids, hvidt peber og diskrete nuancer af træ og skovbund samt lidt mynte til sidst. Hvis man drikker den ung, fortjener den en iltning på karaffel. Her vil man opleve, at dybden og fedmen kommer mere frem i vinen. Barolo Dagromis vil egne sig fint til lam, and og vildt samt til kraftige oste.

  • kr. 89,00

    Dejlig frisk chardonnay, meget frugtagtig og let sødme. Perfekt til terassen og til let fisk.

  • kr. 95,00

    Dejlig sødme, meget frisk, fuld af frugt. Ferskner, mango, pære og med dejlige kontante bobler. Perfekt til søde sager og som velkomstdrik.

  • Original price was: kr. 692,00.Current price is: kr. 550,00.

    6 Dejlige flasker vin, samlet i en kasse og klar fragtfrit til dig.

    • Croft Pink port – Douro, Portugal

      Croft Port er et godt eksempel på at tradition ikke står i vejen for innovation. Croft har altid været kendt for at være helt i toppen på deres traditionelle og legendariske Vintage Port, men er samtidig innovative som få. Ikke alene var Croft Port den første til at producere en helt ny kategori i portvin, nemlig Pink Port.

      Du kan sagtens nyde vinen som den er, men Croft Pink Port er også suveræn til en drink. Prøv f.eks. med Tonic, lidt Lime og et mynteblad.

    • Fleur d’été Rose – Syd Rhone, Frankrig

      Vores eget lille Rosé- vinhus fra det sydlige Frankrig tæt på Provence.

      Duften er indbydende med lækre noter af sommerbær, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugten og syren og fin længde på eftersmagen. Druerne er Syrah og Granache

    • Dr Joseph Kohr, Riesling – Pfalz, Tyskland

      JK har dyrket vin i mere end 300 år. Alle varianter af druer som JK laver vin på, stammer oprindeligt fra Pfalz og de dyrker det hele meget ´hands on´, uden de store maskiner. Vinmarken ligger på vest siden af Rheingraben bjerget, på et tyndt lag grus/sten hvor jorden under er fyldt med ler. Området er kendt for de gennemsnitlige varmere temperaturer og mindre regn.

    • Celeste, vino bianco – Italien

      Skøn italiensk hvidvin lavet på Malvasia og Trebbiano. Frisk og sprød stil med et fint strejf af eksotiske frugter som fersken, abrikos og citron. Behagelig og harmonisk eftersmag. Frisk og charmerende hvidvin med elegant mineralitet.

      Vinen egner sig perfekt til sushi, salater, fjerkræ, lette tapasretter eller blot et glas i godt selskab.

    • Bachiller roble – Ribera del Duero, Spanien

      Opulent, kompleks, og yderst vellavet Ribera del Duero fra højtbeliggende vinmarker (6-900 meters højde) i Cuenca del Riaza i Fuentecén-området, hvilket bevirker en længere modningsperiode for druerne og dermed større kompleksitet og dybde i smagen. Vinen er lavet på 15-40 år gamle Tempranillo vinstokke, der sammen med 3 måneder på fad giver en rustik, krydret og klassisk Ribera-smag. Perfekt til kraftigere/krydrede retter med okse, lam og tapas.

    • Celeste Vino Rosso – Italien

      Herlig italiensk rødvin baseret på Sangiovese, Primitivo og Merlot, hvilket bevirker en harmonisk og frugtig vin. Let og krydret stil, med et harmonisk strejf af kirsebær, brombær og solmodne hindbær. Flot og charmerende fylde og med dejlig lethed der fylder oplevelsen fra start til slut. Vinen slutter med en lang fyldig eftersmag.

  • kr. 145,00kr. 695,00

    Frisk og frugtig aroma med noter af pære, banan, gule blomster og kiwi. Elegant syre og balance.

  • kr. 439,00

    I duften fornemmer man friskheden og mineraliteten fra Vermentino (citrusfrugter, melon), som harmonerer fint med nuancer af mirabeller, abrikoser, ferskner fra Viognier. I smagen har vinen god tørhed og mineralitet kombineret med meget frugtrige karakterer. Det er en udpræget vin til gastronomien, meget aromatisk, kompleks og appetitvækkende.

  • kr. 119,00

    Super skøn, let og dejlig frugtig chardonnay fra Californien. Lagret udelukkende på ståltank.

  • kr. 119,00
    Masser af solmodne sommerbær i duft og smag. Blød og rund ”Zin”. Hertil fine vanilje- og røgede toner fra fadlagringen. Der er tryk på bærfrugten, men friskheden er bekræftende.
    De gamle fade, giver mere frugtsmag, bløde tanniner og beholder farven.
    Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
    En vin der klarer alle de krydrede kødretter af okse, vildt eller lam!
  • kr. 89,00
    En vin der er meget aromatisk i duften med toner af blommer og kirsebær men også krydrede nuancer af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtrig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær. Eftersmagen er meget harmonisk. Vinen slutter som den startede, med karakter af kirsebær.
    Der er kun let tørhed i denne vin og derfor meget mere rund og fyldig end hvis der havde være træfade med ind over. Potentiale nok til 3-5 års lagring, men smager allerede godt fra frigivelsen.
    Server den sammen med f.eks. gratinerede grøntsagsretter, pastaretter eller risottoer eller til milde kødretter. Serveringstemperatur: 16-18°C.
  • kr. 225,00

    Utopia 2015

    Druer: 100% Rondo

    Vinifikation: 15 måneder på amerikanske barriques

    Intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis

  • kr. 250,00

    Utopia rødvinene er alle lavet på 100 % Rondo og fadlagret på fortrinsvis nye barriques

    Vinifikation: 22 måneder på nye amerikanske barriques

    Priser/Medaljer: SØLV medalje til Dansk Vinshow 2013 og BRONZE medalje til International Food Contest 2013

  • kr. 429,00

    Denne chardonnay betragtes af mange som en slags New World-ikoner, men med en slående Old Word-stil. Vinene har haft stor gastronomisk succes og sælges på adskillige Michelin-stjernede restauranter rundt om i verden.

    Størstedelen af vinen er gæret på franske fade, en mindre del på rustfrie ståltanke. Efter endt vinifikation fadlagres vinen i 9 mdr. på kun let ristede franske fade fra den anerkendte bødker, Francois Frere.

    Smagen er intens, stilfuld og flot nuanceret hvidvin i absolut topklasse.

     

  • kr. 215,00kr. 350,00

    Denne Pinot Noir er fra Michael Hall i Adelaide Hills, Barossa, Australien som vi selv har importeret som de eneste i europa.

    Frisk, frugtig og masser af røde bær

     

  • kr. 295,00

    Egen import!

    Eperosa er et lille vineri i Barossa, med adgang til nogle af de virkelig gode og gamle vinmarker. Brett Grocke, winemaker, blev kåret til “Winemarker of the year” i 2020. Vi er eneste butik uden for Australien der sælger Brett’s vine. 

    En blend af 60% Grenache fra Stonegarden 1858 marken og Magnolia 1950 plantet med  Mataro fra Hoffmann Sand Block, Ebenezer, den blev plantet i år 2000.

    Krydret vin, frisk med lette tanniner, meget fyldig i frugten, med ikke tung. En flot forening af Rhone og Barossa.

     

    Alkohol 14%

  • kr. 349,00

    70 km fra Vindings marker på Montecarrubo ligger to marker på ren kalkbund, der overvejende er beplantet med Syrah. Med disse druer laver han denne ærkesaftige og fra første sekund charmerende ‘Il Piccolo’ – en vin, der kvalitetsmæssigt rager langt højere op, end navnet indikerer.

    Vinificering

    Druerne afstilkes og vildgæres i vinhuset på cementkar, hvormed vinen køles og dens mest elegant og florale sider vinder frem. Efter endt gæring og forlænget maceration hældes vinen på brugte Troncais egetræsfade, hvor den gennemfører den malolaktiske gæring og lagrer i 9 måneder, inden den tappes på flaske.

    Aroma og smag

    Allerede et stykke fra glasset accentueres ‘il Piccolo’ af indbydende blomster – violer, syrener og diskrete liljer – med brombær, blåbær, friskkværnet hvid peber og vilde krydderurter i lagene lige nedenunder. Den ærkesaftige, mediumfyldige smag har samtidig en flot intensitet, modne tanniner og smukt integreret, mundvandsdrivende syre, der sammen med den beherskede alkohol giver vinen en flot balance og kølighed.

    Serveringsforslag

    Syrah som denne bringer mange minder til det nordlige Rhône, og dog er den helt sin egen takket være terroiret på denne kant af Sicilien, når det håndteres af Peter Vinding-Diers virtuose hånd. Selv holder vi af at nyde den til sorte oliven – gerne i tapenadeform på tapasbrættet – såvel som til fjerkræ, pizza eller langtidsstegt lam med rosmarin, hvidløg og citron.

    ‘Il Piccolo’ kan også sagtens nydes på terrassen uden nævneværdigt tilbehør. I alle tilfælde anbefaler vi at nedkøle den til mellem 13 og 16 grader.

    Nyd den inden for 6-8 år fra høståret.